PeeWee Hectopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #21 Sistem Özelliklerine Göre ROM Atmak Genelde Mantıklı. Bazı Cihazlar RAMin Hepsini Yazılımı Yetersiz İse Kullanamaz. Yani Atmalısın
Sistem Özelliklerine Göre ROM Atmak Genelde Mantıklı. Bazı Cihazlar RAMin Hepsini Yazılımı Yetersiz İse Kullanamaz. Yani Atmalısın
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #22 89069 dedi: O kadar telefonda denedim hiç öyle bir sorun yaşamadım, yapılması gereken işlemleri yanlış yapıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır işlemleri doğru yapıyorum. Ama sorunu çözdüm. Google'a yedekledim ve sorun falan kalmadı
89069 dedi: O kadar telefonda denedim hiç öyle bir sorun yaşamadım, yapılması gereken işlemleri yanlış yapıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır işlemleri doğru yapıyorum. Ama sorunu çözdüm. Google'a yedekledim ve sorun falan kalmadı
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #23 Telefona bağlı. Eski garantisi bitmiş telefon ise evet. Yeni ise hayır.