ROM atmak tam olarak nedir?

Hocam bişey soracağım en üstteki global olanı yükleyebilirmiyim nfc çalışırmı bootloader kilidi veya root açmadan olmuyormu direk indirince güncelleme gibi kurulmuyor mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kuruluyormuş ama yöntem halen çalışıyor mu bilmiyorum, muhtemelen çalışıyordur. Nfc de çalışır muhtemelen, çalışmazsa eskiye dönersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kuruluyormuş ama yöntem halen çalışıyor mu bilmiyorum, muhtemelen çalışıyordur. Nfc de çalışır muhtemelen, çalışmazsa eskiye dönersiniz.

En üsttekini kurmayın stable olanlardan kurun

En üsttekini kurmayın stable olanlardan kurun

Tamamdır çok teşekkür ederim valla adam gibi adam ya ne zaman yazsak yazıyorsun hakkınız ödenmez

Bende bir kasma yok işlemcisi gayet yetiyor bir oyunda sıkıntı var neden olduğunu anlamadım belki güncellemeyle çözülür. Rom yaparak kendimi riske atmayacağım teşekkürler iyi günler dilerim

Teşekkür ederim iyi günler

Hocam bişey soracağım en üstteki global olanı yükleyebilirmiyim nfc çalışırmı bootloader kilidi veya root açmadan olmuyormu direk indirince güncelleme gibi kurulmuyor mu Eki Görüntüle 1994611
Hocam hangisini indirmeliyim alttan 7.sinini indireyim i redmi 10c global recovery 14.0.3.0 bendeki 2.0 dı. fastboot olanlar var yüklenirmi nasıl bişey

Son düzenleme:
Hocam hangisini indirmeliyim alttan 7.sinini indireyim i redmi 10c global recovery 14.0.3.0 bendeki 2.0 dı. fastboot olanlar var yüklenirmi nasıl bişey
Ya da en üsttekini indirin hocam sizinki de 3. sıradaki stable betaymış zaten. Fastboot olanlar telefon açılmadığında zaruri olarak yükleniyor diye biliyorum onunla işimiz yok. Bir de bana kalırsa hiç oynamayın telefonla gerek yok

Ya da en üsttekini indirin hocam sizinki de 3. sıradaki stable betaymış zaten. Fastboot olanlar telefon açılmadığında zaruri olarak yükleniyor diye biliyorum onunla işimiz yok. Bir de bana kalırsa hiç oynamayın telefonla gerek yok
Amacım nfc yi kullanabilmek ama yapmayayım mı sıkıntılımı

Cihazdan cihaza değişir ona oek takılmayın, global kurun siz yine

Videoda sıfırlanacak demiyor muydu?
Tamam hocam videoya yaparken bakacağım şimdi Bi indireceğim

Bu niye kurtarma romu falan diyor ya recovery değilde ota indirsem ne farkı var nfc olurmu
Screenshot_2023-10-29-11-39-11-174_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-10-29-11-41-57-415_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı