K Kadir Kesat Hectopat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #1 Beyler bana bi rom lazım 4.2-4.4 arası bişey olucak bi yardım etseniz arkadaşımın telefonuna yaptım bir kere arama felan yapamıyordu sim'i görmüyordu çalışan bişey varmı ?
Beyler bana bi rom lazım 4.2-4.4 arası bişey olucak bi yardım etseniz arkadaşımın telefonuna yaptım bir kere arama felan yapamıyordu sim'i görmüyordu çalışan bişey varmı ?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Mart 2015 #2 CyanogenMod 11 kurabilirsin. S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi | Technopat Sosyal
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.550 Makaleler 6 4 Mart 2015 #4 CM öneririm. Buradan telefonunuza uygun en son sürümü yükleyiniz. NovaFusion - Downloads