Çözüldü ROM yaparken sorunlar çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bropa

Centipat
Telefonum Samsung S4 mini i9192 4.2.2 buna ROM atacaktım ilk önce root yaptım sonra TWRP kurdum daha sonra ise ROM'u dahili depolamaya attım ve TWRP gittim dahili depolama hariç hepsini wipe yaptım sonra ROM'u kurdum ROM'un sonunda TWRP kurmak istiyor musun dedi evete bastım ve 10.0.0 sürümünü kurdum fakat telefonda ayarlar yaptıktan sonra SuperSU yoktu bir tanede TWRP uygulaması gelmiş basınca uygulamada Play Store ve website yazıyor fakat Play Store not found diyor anladığım kadarıyla yine root atıp TWRP kurup gapps flash yapcaktım şimdi yine aynı yöntemle yaptığımda bu sefer root başarılı şekilde ilerliyor fakat yine SuperSU gelmiyor.

Çözüm
ROM kurduktan sonra root TWRP gitti bunları nasıl kurcam?
TWRP açıkken bilgisayara bağlayın, bootloader ve adb eklentilerini bilgisayara kurun. TWRP üzerinden sideload özelliğini açın. Terminalden zipleri tek tek sideload komutu ile çağırırsanız telefona kopyalanıp otomatik kuracaktır. Kurmadan önce tüm diskleri wipe işlemi ile silin.

• Tüm her şeyi silin.
  • TWRP Sideload modu açın.
  • Bilgisayara bağlayıp komut satırı üzerinden sideload rom.zip olarak çalıştırın.
  • Cache, dalvik temizleyin.
  • TWRP Sideload moduna tekrar girin. sideload gapps.zip olarak çalıştırın.
  • Cache, dalvik temizleyin.
  • TWRP Sideload moduna tekrar girin. sideload magisk.zip olarak çalıştırın.
  • Telefonu yeniden başlatın.
Yeterli. Ancak aynı yöntemle yeniden başlatma olmaksızın ROM-gapps-Magisk kurmanız gerektiğini unutmayın.
Root işlemi tercihinize bağlı, TWRP bu durumu etkilemiyor. Ancak root istiyorsanız SuperSU değil Magisk kuracaksınız.

Hocam şimdi ben 10 sürünmünde yanlış bir şey yaptım dedim sıfırlayayım yeniden kurayım şöyleki güç tuşu bozuk Recovery reboot kullanıyordum Odin'le eski 4.2.2 sürümü attım telefona ve telefon brick oldu telefon açmayı denedim açılıyor fakat ayarlar durduruldu deyip reset atıyor ve öylesine Samsung var ekranda acaba güç tuşunu tamir ettikten sonra Recovery modda sıfırlasama ana ekrana gelebilir miyim?

Yeterli. Ancak aynı yöntemle yeniden başlatma olmaksızın ROM-gapps-Magisk kurmanız gerektiğini unutmayın.
Root işlemi tercihinize bağlı, TWRP bu durumu etkilemiyor. Ancak root istiyorsanız SuperSU değil Magisk kuracaksınız.

Hocam TWRP etkilenmiyorsa Magisk yukarıda dediğiniz gibi yapıb flashliyorum ve olay bitmiştir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı