Roman tavsiyesi

Hocam baya ilgimi çekti bu kitap mutlaka alacağım okumam gereken 30 dan fazla kitap olmasına rağmen :D.
Al oku i bence ben 4 günde bitirdim diyorm 994 sayfa.Küçük biraz sayfalar birde.Gece 11den Sabah 4 e 5e kadar okudum öyle sürükleyiciydi yani.Hikaye akıcı,boş şeylerle sıkmıyor yani saçma uzatılmış ayrıntılar vs yok.Bol konuşmalı Bir Roman

Eskiden okurum 1 2 sene oldu almadm kitap. Var mı senin de önereceğin yabancı fantastik kitap? Ben satın alayım diyorum aslında güzel 1 2 seri bulmuştum. Fantastik kitap okumayı özledim be.

Ben fantastik değil de daha çok klasikci bir insanım o yüzden kaliteli fantastik kitap pek bilmiyorum ama denk gelirsem öyle bir kitaba yazarım buraya.

Hocam o evrenin kitapları var ilk kitap Silmarillion bunu alıp bi şans verin hocam çok övüyorlar bu kitabı tüm evren bu kitaptan çıkıyor diye biliyorum.
Sağolasın yalnız cidden ilgimi çekmiyor.Kara Elf Üçlemesi Veya Yerdeniz Serisinden 1 2 kitap veya Direk seriyi alacağım galiba.

Hocam o evrenin kitapları var ilk kitap Silmarillion bunu alıp bi şans verin hocam çok övüyorlar bu kitabı tüm evren bu kitaptan çıkıyor diye biliyorum.
Okumadıysan Sor Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes Serisini oku çok zevkli cidden.Kitap Akıyor direk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı