Romance anime önerisi

Mstfxq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Tİ 16GB
R5 7600X
PRO B650M-B
32GB 6000MHZ
1TB M.2.
Meslek
Öğrenci
Selamlar son zamanlarda romance animeye sardım. Fakat hızlı sevgili oldukları animeler ilgimi çekiyor. Finalde vs. olanları izlemiyorum.
Chatcpt de bu işlerden pek anlamıyor o yüzden size soruyorum. (Horimiya, Bunny Girl Senpai gibi animeler)

Selamlar son zamanlarda romance animeye sardım. Fakat hızlı sevgili oldukları animeler ilgimi çekiyor. Finalde vs. olanları izlemiyorum.
Chatcpt de bu işlerden pek anlamıyor o yüzden size soruyorum. (Horimiya, Bunny Girl Senpai gibi animeler)

Hızlı olmuyorlar fakat bana göre en güzel anime olan Kaguya-sama'yı çok çok öneririm, sonra çok sevdiğim ve tam size göre olan Chuunibyou demo Koi ga Shitai! güzeldir. Sonra Toradora, Kaichou wa maid sama, My Dress-Up Darling, Otonari no Tenshi-sama, az dram seviyorsan Golden Time.
Bunlar genel olarak en beğendiklerim, seç beğen al.

Arkadaşın dediği gibi Chuunibyou demo Koi ga Shitai! mutlaka izle. Tür içindeki favorilerimden biridir. Shikimori's Not Just A Cutie bakabilirsin. Romantizmin her türlüsünü ele alıyor ama çok çocuksu bir şekilde aldığı için romantik hastası ben bile izlemeye dayanamamıştım. Yine de bakabilirsin buna. Bunlar dışında şunları öneririm;

Wotakoi
Tonikawa
My Happy Marriage
Golden Time

Kesinlikle Darling in the FranXX izlemelisin 24 bölümlük bir anime fakat gerçekten çok güzel bir romantizmi var 3 kere bitirdim

Kesinlikle Darling in the FranXX izlemelisin 24 bölümlük bir anime fakat gerçekten çok güzel bir romantizmi var 3 kere bitirdim
bitireli çok oldu ya

Güzel öneriler gelmiş, önerilenlere ek olarak sakura-sou no petna kanojo ve nisekoi bakabilirsin. Uzun soluklu olsa da bu türü izliyorsan Oregairu kesinlikle izle derim.

Sakura-sou no petna kanojo izledim ama öbürüne belki göz atarım.

Arkadaşın dediği gibi chuunibyou demo koi ga shitai! Mutlaka izle. Tür içindeki favorilerimden biridir. Shikimori's not just a cutie bakabilirsin. Romantizmin her türlüsünü ele alıyor ama çok çocuksu bir şekilde aldığı için romantik hastası ben bile izlemeye dayanamamıştım. Yine de bakabilirsin buna. Bunlar dışında şunları öneririm;

Wotakoi.
Tonikawa.
My happy marriage.
Golden time.

Wotakoi.
Tonikawa.
Golden time.
Bunları izledim öbürüne bakarım belki.

Beastars öneririm beni şu aralar aşırı sardı (3.sezon dışında) 3 sezonluk hayvanlar aleminde geçen bi anime kesinlikle tavsiye ederim. Sadece sorunu normal çizim değil ama 1 2 bölüm sonrasında alışıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı