Romantik anime önerisi

WooHuter

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
70
İyi günler. Herkese ben çok uzun zamandır anime izleyen birisiyim ve drama ağırlıklı romantizm animelerin favorim bunun yanında büyü ve romantizm bağlı animeleri de seviyorum isekai romatizimlerin çoğunu izledim örnek vermeye kalkmayacağım çünkü neredeyse Instagram'daki bütün karşıma çıkan animeleri izledim ondan dolayı bunny girl sempati tarzı veya kenjo no mago tarzı anime önerileri istiyorum. Bununla beraber çoğunu izlediğimden sosyal medyada bulunmayan ama gerçekten güzel hikayeli romantizm drama özellikle barındıran anime önerirsiniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Romantizm ve dram konusunda Clannad'ın üzerine tanımam. İlk sezonu okul ve komedi ağırlıklı geçse de ikinci sezonunda mezun olup evlendikten sonra asıl olaylar başlıyor.

Haremsiz, üçgensiz, uzatmasız direkt romantizm istiyorsan Tonikaku Kawaii çok güzel bir anime. Daha ilk bölümden evleniyorlar.

Kızla erkeğin arasındaki ilişkinin yavaş yavaş ilerlediği bir anime istiyorsan da Karakai Jouzu no Takagi-san ve Ore Monogatari serilerini öneririm. Ek olarak dram da istiyorsan Fruits Basket de çok güzel bir anime.

Isekai ve romantizm olarak da Tate no Yuusha, Ansatsu Kizoku ve Mushoku Tensei serilerini öneririm.

Üsttekilere ek olarak şunlar da güzel animeler:
- Midori no Hibi
- Tsuki ga Kirei
- Tsurezure Children
- Kaguya-sama wa Kokurasetai
- Senryuu Shoujo
- Oregairu
- Rakudai Kishi no Cavalry
- ReLIFE
- Kami nomi zo Shiru Sekai
- SukaSuka
- Bokura wa Minna Kawai-sou
- Bokuben
- Yamada-kun to 7-nin no Majo
- Senpai ga Uzai Kouhai no Hanashi
- Sukitte Ii na yo
- Kokoro Connect
- Kishiku Gakkou no Juliet
- Shigatsu wa Kimi no Uso
- Akatsuki no Yona
- Shin no Nakama
- Chuunibyou demo Koi ga Shitai
- Akagami no Shirayuki-hime
- Horimiya
- Toradora
- Golden Time
- Lovely Complex
- Saekano
- Kimi no Na wa
- Kimi no Suizou wo Tabetai
 
Son düzenleme:
Cok romantizm yok ama Tate no Yuusha izleyebilirsin.
Yazım yanlışlı mesajı alıntılıyorum ceza gelecek biliyorum ama Tate'den bahsedilmişse cevap vermezsem olmaz. 2019'un en iyi animesi, her yeni başlayan ve anime izleyenlerin izlemesi gereken anime. Romantizm dahil her şey var. Klişelik çok az.
 
Öncelikle ilk arkadaşa teşekkür ederim benim de arada gördüğüm ama ismini bulamadığım 2 anime ve bir tane de hiç görmediğim anime atmış ama gerisi izledim diğer yorumdakileride izledim bundan dolayı buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
 

Geri
Yukarı