Romanya'dan bilgisayar getirmek

Fidias

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 12100f
Asus dual rtx 2060 oc
...
Herkese iyi günler, yakın bir arkadaşım bir süre önce Romanya'ya gitti. Dönerken kendisine benim için yeni bir bilgisayar alabilir mi diye ricada bulundum. Fiyatların buraya göre aşırı uygun olması iştahımı kabarttı. Aşağıya beğendiğim bir modelin linkini bırakıyorum. Kabaca 7600e geliyor. Aynı bilgisayarın burada 10bine geldiğini düşünürsek çok uygun geldi fiyatı. Bilgisayar hakkında bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM yeterli olmaz. Alabiliyorsanız 16 GB alın. ya da sonradan takın.
Sonradan takmayı düşünüyorum. Benim sorum bu bilgisayarın ince olduğu yazıyor. Dolayısıyla MSI bile olsa ısınma ve ondan doğacak sorunlar olur mu merak ettiğim şey bu aslında. Yine de teşekkürler.

Sonradan takmayı düşünüyorum. Benim sorum bu bilgisayarın ince olduğu yazıyor. Dolayısıyla MSI bile olsa ısınma ve ondan doğacak sorunlar olur mu merak ettiğim şey bu aslında. Yine de teşekkürler.

MSI'larda ısınma nadiren olur. Yanlış görmediysem çok da ince değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı