Romanya'dan PS5 kolu almak mantıklı mı?

Belali1907

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba pazar günü teyzem Romanya'ya gidecek oradan başka bir yere geçecek. Şu an öbür gideceği yeri hatırlamıyorum ama Romanya'dan istediğim bir şey olup olmadığını sordu benim de aklıma PS5 kolu geldi, başta direksiyon seti falan da geldi ama araba oyunları neredeyse hiç oynamadığım için mantıksız. Sizce ne alınabilir veya PS5 kolu mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba pazar günü teyzem Romanya'ya gidecek oradan başka bir yere geçecek. Şu an öbür gideceği yeri hatırlamıyorum ama Romanya'dan istediğim bir şey olup olmadığını sordu benim de aklıma PS5 kolu geldi, başta direksiyon seti falan da geldi ama araba oyunları neredeyse hiç oynamadığım için mantıksız. Sizce ne alınabilir veya PS5 kolu mantıklı mı?
dualsense kalite ve hissiyat olarak güzel ama uzun zaman kullanımında drift problemi yapabiliyor. bende 2 tane dualshock vardı ikiside drift yaşattı. büçteye göre değişir ama daha iyi seçenekler vardır. harcayacağınız para nedir ?

DualSense kalite ve hissiyat olarak güzel ama uzun zaman kullanımında drift problemi yapabiliyor. Bende 2 tane DualShock vardı ikisi de drift yaşattı. Büçteye göre değişir ama daha iyi seçenekler vardır. Harcayacağınız para nedir?

Yani yeni sistem dizdiğim için pek yüklenmek istemiyorum zaten ya harçlıkla alıyorum ya da ailem alır o yüzden 4-5k bandında bir şey düşünüyorum dediğim gibi aklıma bir tek kol geldi yani başka bir şey gelmiyor eksik bir şey yok sistemde 1 gamepad var zaten ama bir tane de PS5 kolu olsun dedim ama bilemiyorum.

aşırı hard oyun oynamayacaksanız gamesir alın. tmr kullanıyor hallefect den daha iyi. internette videoları vs var bakabilirsiniz bu bütçede çok iyi. ilk iki link en iyileri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı