mserkanerdem19 Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 34 29 Temmuz 2019 #1 Aylardır oynadığım campaign mod ilerlemem açılmıyor. ''KIRMIZII'' isimli kayıda basıyorum, oyun içi yüklenme ekranı geldikten sonra direkt kapanıyor oyun, masaüstüne atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2019
Aylardır oynadığım campaign mod ilerlemem açılmıyor. ''KIRMIZII'' isimli kayıda basıyorum, oyun içi yüklenme ekranı geldikten sonra direkt kapanıyor oyun, masaüstüne atıyor.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 29 Temmuz 2019 #2 Öncelikle oyununuz orijinal mi? Orijinal ise Steam üzerinden aldıysanız bir dosya doğrulama yapın. Onun haricinde save dosyanız hasar görmüş olabilir. Artı 0 Eksi
Öncelikle oyununuz orijinal mi? Orijinal ise Steam üzerinden aldıysanız bir dosya doğrulama yapın. Onun haricinde save dosyanız hasar görmüş olabilir.
KS KS mserkanerdem19 Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 34 30 Temmuz 2019 #3 261538 dedi: Öncelikle oyununuz orijinal mi? Orijinal ise Steam üzerinden aldıysanız bir dosya doğrulama yapın. Onun haricinde save dosyanız hasar görmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal ancak Steam üzerinde değil.Cd kutusuyla aldım. Artı 0 Eksi
261538 dedi: Öncelikle oyununuz orijinal mi? Orijinal ise Steam üzerinden aldıysanız bir dosya doğrulama yapın. Onun haricinde save dosyanız hasar görmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal ancak Steam üzerinde değil.Cd kutusuyla aldım.