Romer G vs. Outemu red

baran361

Decapat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
758
Çözümler
1
Yer
california
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an kullandığım klavyem Trust GXT 890'da Outemu red Switch var, Logitech G413 almayı düşünüyorum ve onda Romer G tactile Switch var. Tepkime süresi açısından Romer G mi daha iyidir Outemu mu?
 
İkisi de pek iyi değil. Romer-G sorunlu, Outemu giriş seviyesi.

Anahtar tepkime süresine pek etki etmez.

Neden GXT890'ı kullanmaya devam etmiyorsunuz, bir sorunu var mı?
 
Oyunda fark yaratacak kadar tepkime süresi az değildir, ayrıca reddit de Membrane klavyenin Romer G den daha iyi hissiyatı olduğu söyleniyor.
 
Oyunda fark yaratacak kadar tepkime süresi az değildir, ayrıca Reddit de membrane klavyenin Romer G'den daha iyi hissiyatı olduğu söyleniyor.

Ben şimdi biraz baktım, Romer G hakkında kötü diyen çok gördüm vazgeçiyorum ama bu inceleme videosu çeken kanallar nedense hiç kötü yanından bahsetmemiş.
 
Ben şimdi biraz baktım, Romer G hakkında kötü diyen çok gördüm vazgeçiyorum ama bu inceleme videosu çeken kanallar nedense hiç kötü yanından bahsetmemiş.
Maalesef ki ciddi eleştiri yapan çok az kanal var. Bazıları sponsorlu bazıları sadece övmek için övüyor o yüzden tek bilgi sahibi olabileceğin yöntem reddit veya bazı forumlarda gezmek.
 
G810 almıştım ikinci el aldığıma da pişman oldum mekanik hissi çok yok tuşları çift tıklama sorunlu geçtiğine değmez Romer G sıkıntılı.
G413 de her Romer G de olduğu gibi bol bol çift tıklama problemi var sarı sitede 200 liraya da bulabilirsin ama çift tıklama sorunlu tuşlar elinde kalır. Kısaca Romer G'den uzak dur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı