Veltor Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 431 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Selamlar. GoW 3'ü RPCS3 üzerinden oynamak için ROM dosyası indireceğim. İnternette bu siteyi buldum. Bu site güvenli midir?
Selamlar. GoW 3'ü RPCS3 üzerinden oynamak için ROM dosyası indireceğim. İnternette bu siteyi buldum. Bu site güvenli midir?
micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 Veltor dedi: Selamlar. GoW 3'ü RPCS3 üzerinden oynamak için ROM dosyası indireceğim. İnternette bu siteyi buldum. Bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Reklam linklerine tiklamazsaniz guvenli bir sitedir emulator oyunlarinin cogunu oradan indirdim suana kadar bir sorun yasamadim.
Veltor dedi: Selamlar. GoW 3'ü RPCS3 üzerinden oynamak için ROM dosyası indireceğim. İnternette bu siteyi buldum. Bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Reklam linklerine tiklamazsaniz guvenli bir sitedir emulator oyunlarinin cogunu oradan indirdim suana kadar bir sorun yasamadim.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.944 Makaleler 12 Çözümler 265 Yer Oregon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 Veltor dedi: Selamlar. GoW 3'ü RPCS3 üzerinden oynamak için ROM dosyası indireceğim. İnternette bu siteyi buldum. Bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum, Güvenlidir. Romspure'de aynı şekilde.
Veltor dedi: Selamlar. GoW 3'ü RPCS3 üzerinden oynamak için ROM dosyası indireceğim. İnternette bu siteyi buldum. Bu site güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum, Güvenlidir. Romspure'de aynı şekilde.
uatorn Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 Kullandığım site sorun çıkarmaz.
E Emir Kaan Aydın Femtopat Katılım 29 Aralık 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2026 #5 uatorn dedi: Kullandığım site sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... God of War ascension indireceğim oradan europe australia yazıyor sadece europe yazan yok hangisini indireyim.
uatorn dedi: Kullandığım site sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... God of War ascension indireceğim oradan europe australia yazıyor sadece europe yazan yok hangisini indireyim.