Ronnie Coleman Gainer alınır mı?

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.343
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, sizce bu ürün nasıldır? Eric favre alacaktım fakat içerisinde çok şeker var gibime geldi. (40G)

@emircanunlts

Gainer'lar zaten içerisinde barındırdığı şekerle beraber fazla kcal içerirler şeker olmadan istediğin kalorileri karşılamazsın. Günümüzde artık gainer almak mantıklı değil ufak bir hesap yapararak ne kadar kalori alıp kaç kg artın olacağını öğrenebilirsin. Yaklaşık 7000-8000 kcal arası sana 1 kg kazandırır ama unutma hızlı sonuç almak istersen çoğu gaineri bir ayda birden fazla satın alman gerekecektir ve çok pahalıya mal olduğu için önerim kalori shakelerdir. Kalori shakeler için benim kullandığım pirinç unu ile bir tarif var tek seferde 1000 kcal içerir haftada 7000 kcal yani 1 kg eder maliyeti de gainerden azdır YouTube'daki videolardan detaylı bilgiye sahip olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı