Ronnie Coleman gibi vücut yapılabilir mi?

Fotoğrafını attığında dahi pek belli olmaz, her bünyenin ilaca verdiği tepki farklı oluyor. Üstüne en az 4-5 yıldır vücut geliştirme yapıyor olman gerekir ki, insanlar ilaçlıyken ne olabileceğini daha sağlıklı tahmin edebilsin. Bazılarının vücudu çok büyüme, genişleme odaklı giderken, bazıları pek büyüyemiyor daha çok kaslarını parçalıyor. Ayrıca Türkiye şartlarında Ronnie Coleman gibi ilaç basmaya kalksan beslenmesiyle sana en az aylık sadece bunlar 80-90 bin TL'ye gelir. Uyduruk bir Sarms almaya kalksan dahi 1500 TL'den aşağı alamıyorsun. Natürel limidine ulaşmamışsın daha hem, nedir bu büyüme sevdası?
Küçüklükten gelen bir sevdayla sürekli spora merakli biriydim ve hala öyleyim. Tabiki de tamamen devamlı bir rutinim olmadı öyle 3 ya da 4 ayda bir başlayıp Max 2 hafta yapıp birakiyodum şuanda ise sonuç bu. Ayrıca bu sevdanın nedeni kafamin vücuduma oranla fazla büyük durması. Bu beni o kadar rahatsız ediyorki sürekli spor yapasim geliyor şu omuzları genisleteyimde düzgün dursun diye ama şimdi steorid fln gerekli diyosun ayrıca genetik fln. Yani çözüm arıyorum ama bulabilir miyim bilmiyorum
IMG_20240717_235031_424.jpg

IMG_20240717_234821_397.jpg

Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile omuz yapın maalesef geniş değil. Kaslandıkça illaki omuz başları büyüyecek lakin kemik yapısını değiştiremezsin bunun bilincinde olup da kendine hedef koy.

Yapamazsın, ronnie ile aynı ilaçları kullan istersen fakat olmaz. Ronnie gibi adamların genetiği çok yatkın seninde olsa bile ronnie gibi bir genetik zor. Bu arada niye bu tarz vücut yapmak istiyorsunuz hocam?

Yapamazsın, ronnie ile aynı ilaçları kullan istersen fakat olmaz. Ronnie gibi adamların genetiği çok yatkın seninde olsa bile ronnie gibi bir genetik zor. Bu arada niye bu tarz vücut yapmak istiyorsunuz hocam?
Büyüklük açısından Ronnie gibi bir çok adam var fakat hiç biri yarışmalarda bir halt beceremiyor, ne kadar büyük olsalar da genetikleri yarışma kazanmaya müsait değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı