Ronnie Coleman gibi vücut yapılabilir mi?

Ronnie Coleman vücudu imkansız gibi bir şey, ayrıca aşırı sağlıksız ve hayatını buna adamalısın. Tabi aşırı zengin de olman lazım.

Küçüklükten gelen bir sevdayla sürekli spora merakli biriydim ve hala öyleyim. Tabiki de tamamen devamlı bir rutinim olmadı öyle 3 ya da 4 ayda bir başlayıp Max 2 hafta yapıp birakiyodum şuanda ise sonuç bu. Ayrıca bu sevdanın nedeni kafamin vücuduma oranla fazla büyük durması. Bu beni o kadar rahatsız ediyorki sürekli spor yapasim geliyor şu omuzları genisleteyimde düzgün dursun diye ama şimdi steorid fln gerekli diyosun ayrıca genetik fln. Yani çözüm arıyorum ama bulabilir miyim bilmiyorum

Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile omuz yapın maalesef geniş değil. Kaslandıkça illaki omuz başları büyüyecek lakin kemik yapısını değiştiremezsin bunun bilincinde olup da kendine hedef koy.

Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile omuz yapın maalesef geniş değil. Kaslandıkça illaki omuz başları büyüyecek lakin kemik yapısını değiştiremezsin bunun bilincinde olup da kendine hedef koy.
Peki en azından daha düzgün bir görüntü elde edebilir miyim?

Yapamazsın, ronnie ile aynı ilaçları kullan istersen fakat olmaz. Ronnie gibi adamların genetiği çok yatkın seninde olsa bile ronnie gibi bir genetik zor. Bu arada niye bu tarz vücut yapmak istiyorsunuz hocam?

Yapamazsın, ronnie ile aynı ilaçları kullan istersen fakat olmaz. Ronnie gibi adamların genetiği çok yatkın seninde olsa bile ronnie gibi bir genetik zor. Bu arada niye bu tarz vücut yapmak istiyorsunuz hocam?
Büyüklük açısından Ronnie gibi bir çok adam var fakat hiç biri yarışmalarda bir halt beceremiyor, ne kadar büyük olsalar da genetikleri yarışma kazanmaya müsait değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…