Mesela Set DNS kurabilirsin. Böylece 3G'ye bağlıyken de DNS değiştrebilirsin. Root'lu cihazlarda yapılabileceklerin bir listesi yok. Kendin bulup öğreneceksin zamanla. Gamepad bağlayabilirsin mesela. Uyumsuz gamepad'ler için sürücü yükleyip çalıştırabilirsin.
Fazla uzatmak istemiyorum aklını da karıştırmıyayım, en kısası. Modele uygun KERNEL flaşlayıp OC (Overclock) yapmak. Örneğin s3 CM11 telefonuma BOEFFLA kernelini flaşladım, normalde 1.4 iken şuan ayarlamalarla 1.6 yaptım. 1.7 de yapılabilir ama herşeyin çoğu zarardır. Üstelik bunla yetinmiyor BOEFFLA kerneli ses ayarlaması, bass ayarlaması, ŞARJ CİHAZININ Şarj akımını arttırma seçeneğide sunuyor. Ha çok ayar var sadece özet geçmek istedim.
Mesela ben Xperia Arc S custom kernel-le 1.4 ghz-dan 2ghz-ya çıkardım. Doğru ısınma sorunu oldu ama telefon çok iyi çalışıyordu sonra onu 1.8 yaptım öyle kullandım. Memnunum telefondan. Bir sorum var size. Bir insan neden güzel CM-dan çirkin Touchwiz-e dönerki?
Fredoom iyi güzel uygulama fakat her uygulamalarda, oyunlarda olmuyor. Freedom'u kaldırınca da Google Play'de bağlantı yok hatası karşıya çıkıyor. Bunun içinde sistem dosyasın da hosts klasörünü silmek zorunda kalıyoruz.
Genellikle online oyunlar da satın alma işlemi gerçekleşemiyor.
Fredoom iyi güzel uygulama fakat her uygulamalarda, oyunlarda olmuyor. Freedom'u kaldırınca da Google Play'de bağlantı yok hatası karşıya çıkıyor. Bunun içinde sistem dosyasın da hosts klasörünü silmek zorunda kalıyoruz.
Genellikle online oyunlar da satın alma işlemi gerçekleşemiyor.
O sorun sadece Freedom'u kapatmadan kaldırınca oluyor. Sunucuyla çalışan oyunlarda yapılamıyor evet ama 0.9.2 sürümüyle tüm offline oyunlarda çalışıyor.
Sistem uygulamalarını kaldırarak yerden kazanabilirsin.