Root Attıktan Sonra Açılış Ekranında Çıkan "Custom Binary Blocked by FRP Lock" Hatası

Makaleler
17
Daha fazla  
Telefonum J7 Prime. Az önce root atıp silinmeyen uygulamaları kaldırdım. Telefon hataya düşecek mi diye 4-5 tane kaldırıp yeniden başlatıyordum. Yaklaşık 30-35 tane uygulamadan sonra ekranda bu hata çıktı. Kaldırdıklarım arasında kritik öneme sahip bir uygulama yok. Bu hataya sebep olan uygulama/dosya nedir bilen var mı? Samsung security uygulaması yetkisiz yolla uygulamalar değiştirildi diye bildirim veriyordu. Eğer o kilitliyorsa ilk onu kaldıracağım. :D

Düzenleme: OEM kilidini kapatmıştım en son. Bundan da olabilir mi?

Son düzenleme:
Merhaba,
Odin ile doğru Firmware yüklemeniz durumun da sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
Öncesin de;
[Güç Tuşu] + [Home tuşu] + [Ses Açma] tuşlarına basıp, ses kısma tuşlarıyla Wipe Data/Factory Reset sekmesine gelip Güç Açma/Kapama tuşu ile onaylarmısın ?

Merhaba,
Odin ile doğru Firmware yüklemeniz durumun da sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
Öncesin de;
[Güç Tuşu] + [Home tuşu] + [Ses Açma] tuşlarına basıp, ses kısma tuşlarıyla Wipe Data/Factory Reset sekmesine gelip Güç Açma/Kapama tuşu ile onaylarmısın ?
Elimde stock ROM vardı hocam, şimdi kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Sadece hatanın sebebini merak ediyorum ona göre tekrar root atacağım.

Elimde stock ROM vardı hocam, şimdi kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Sadece hatanın sebebini merak ediyorum ona göre tekrar root atacağım.
Şiddetle önerim:Bloatware veya silinmeyen uygulamalar için root kullanmayın!Hem garantiniz uçar hem de knox sayacınız artar onun yerine ADB öneririm root vb. Hiç bir yazılımsal işlem gerektirmeden sadece bilgisayara kurulumunu yapıyorsunuz ve telefon ayarlarından usb debugingi açıyorsunuz ve sonra silinmeyen uygulamaları kaldırıyorsunuz :) Ben Facebook'u ve galaxy fırsatlarını böyle kaldırmıştım mesala

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı