Root ile RAM Yükseltme

UğuR56

Kilopat
Yer
İstanbul
1 GB RAM'e sahip telefonum var. Ve bu beni çok sıkıyor PUBG Mobile oynamak istiyorum. Ama 'Cihazınız desteklenmiyor' yazıyor. Ben de oynayamıyorum. PUBG Mobile Lite var oda çok sıkıcı, normali kadar güzel değil, sizce ne yapmalıyım? Gerçekten Root ile RAM yükseltiliyor mu?

Hayır. RAM fiziksel bir bileşen. Yani arabanın 1 motoru var gibi düşünün siz bunu 2 motor yapamazsınız.

Yukseltebilirsiniz ama telefonun dahili hafizasini veya SD karti kullanacagi icin yavas olacaktir, pek bir fayda saglamaz onun yerine uygun bir rom yuklemenizi tavsiye ederim.

1 GB RAM'e sahip telefonum var. Ve bu beni çok sıkıyor PUBG Mobile oynamak istiyorum. Ama 'Cihazınız desteklenmiyor' yazıyor. Ben de oynayamıyorum. PUBG Mobile Lite var oda çok sıkıcı, normali kadar güzel değil, sizce ne yapmalıyım? Gerçekten Root ile RAM yükseltiliyor mu?
Desteklenmeme sebebi RAM değil işlemcidir. Oyunu çalıştırmanız bile oynanmayacak derecede kasar. Yeni telefon almaktan başka çareniz yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı