Rehber Root ile yapılabilecekler

Hocam otobüs maalesef 0 sektörü okuyor, tabii şehirden şehre değişir bu iş Kayseri'de 0 sektörü okuduğu için NFC ödeme gibi bir altyapı kullanmak lazım ya da bazı cihazlar internete bağlanmıyor (otobüs okuyucu cihaz) onlarda kartın uidsini göndererek binilebiliyor. Bazı şehirlerdeds NFC ödeme altyapısına gerek kalmıyor direkt olarak kartın uidsini emüle etmek yetiyor. Başka şehirlerde deneyemedim maalesef.

0 sektörü okuduğu için otobüslere nfc ödeme gibi altyapı lazım.

Hocam peki parayla olan hangi şeyleri bedava geçebiliriz dediğiniz taktikle denediklerinizden.

Hocam peki parayla olan hangi şeyleri bedava geçebiliriz dediğiniz taktikle denediklerinizden.

Eğer şehrinizdeki otobüs cihazı UID okuyorsa ki zannetmiyorum, NFC bruteforcer programlar iş çözer gibi. Ama ödeme işlerinde kesinlikle olmaz bu iş.

Eğer şehrinizdeki otobüs cihazı uıd okuyorsa ki zannetmiyorum, NFC bruteforcer programlar iş çözer gibi. Ama ödeme işlerinde kesinlikle olmaz bu iş.

Hocam bu oyun oynamak için yerler oluyor AVM'lerde para yükleyip özel bir kart veriyorlar kartı basıyoruz ve parayı çekiyor sizce olur mu veya olup olmadığını nasıl anlarız?

Eklemek istediğim birşey var. Root yazılımsal bir eklentidir. Cihaza özellik ekleyemeyiz sadece tüm sisteme erişim sağlayabiliriz. Aslında daha birçok örneği var fakat yasa dışı olduğunu için konuya eklemedim

Hocam bu oyun oynamak için yerler oluyor AVM'lerde para yükleyip özel bir kart veriyorlar kartı basıyoruz ve parayı çekiyor sizce olur mu veya olup olmadığını nasıl anlarız.

Telefonda NFC varsa çaktırmadan tut, telefondan dırıt diye ses gelirse o kart 13.56 MHz'dir, hackleyebilme ihtimalin yüksek, olur o iş. Eğer o dediğim ses gelmezse 125 khzdir hacklenemez maalesef.

Rootsuz telefonlarda da çalışır mı bu verdiğiniz uygulamalar?

Telefonda NFC varsa çaktırmadan tut, telefondan dırıt diye ses gelirse o kart 13.56 MHz'dir, hackleyebilme ihtimalin yüksek, olur o iş. Eğer o dediğim ses gelmezse 125 khzdir hacklenemez maalesef.

Tamamdır hocam yarın bir gidip bakayım ben bir sanal gözlük şeyini 10dksını 50 TL'ye veriyorlar azcıkda biz zarara sokalım.

Hocam bende Casper VIA A3 plus var android 8.1 de kaldık sizce root atmak mantıklı mı ve şarjı çok hızlı tükeniyor. Bir ara root işine bakmıştım ancak cihaz kilitleniyor demişlerdi brick oluyomus. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…