Rehber Root ile yapılabilecekler

Rootsuz telefonlarda da çalışır mı bu verdiğiniz uygulamalar?
Efendim verdiğim uygualamalar sistemi değiştiriyor rootsuz çalışmaz fakat en baştaki çözünürlük değiştirme bilgisayardanda yapılar bilir bunun hakkında konu açmıştım

Efendim, eğer garanti süresi bittiyse root atın. Root atınca cihaz kilitlenmez sadece Samsung'da Knox sayacı değişir cihaz kilitlenmesi yaşanmaz

Hocam burada bir şey düzeltmek istiyorum eğer recovery atma esnasında USB yerinden oynarsa veya bağlantı koparsa cihaz brick oluyor genelde ama soft brick olcagi için batarya çıkarması yeterli eğer hard brick olursa jig USB yöntemiyle kurtarabilir onun dışında brick olması imkansıza yakın bir olay attığı recovery cihaza uygun olması gerekiyor yoksa brick oluyor zaten.

Dipnot, jig sadece samsung cihazlarda geçerli.

Root atacak kişinin bunu araştırmış olması lazım zaten, sağlam bir USB kablosu ve sıkıntısız USB portu olursa bağlantı kopmaz, yükleme bitene kadar telefonu oynatmasın.

Eğer Root atacak varsa cihazına uygun TWRP kursun daha sağlıklı olur.

Performance tweaker veya diğer kernel modifierlar ile bir türlü overclock edemiyorum.

2002MHz son hız olarak gözüküyor.

İşlemci en fazla o kadar hızda çalışabiliyor. İşlemcinin hızını yükseltemezsin sadece üstündeki yazıyı değiştirirsin, yama yaparsın fakat işlemci hâlâ 2002 MHz'dir

Merhaba kanka kusura bakma kanun üzerinden 1 yıl geçmiş ama ben telefonuma bir oyun indirmek istiyorum oyun Samsung Galaxy A12'de çalışıyor A14 çalışıyor ama A13 çalışmıyor Play Store girince oyun desteklemediğini söylüyor bunun için bir program falan var mı?

Geliştirici seçeneklerinden DSU Loader bölümünden yazılım kurduğumda böyle şeylerle karşılaşırdım fakat bu Samsung da yok galiba, telefonda root varsa ve Magisk'le kurduysan rootu bazı uygulamalarda bu sorun oluşuyor, bende de Samsung A23 5G var yükleniyor bu uygulama

Mümkünse Odin ile stock ROM atın

Bu arada sen kusura bakma 5 gün geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…