Root kaldırma nasıl yapılır?

witreous

Femtopat
Katılım
3 Temmuz 2023
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Cihazım X700. root atmıştım fakat artık ihtiyaç duymuyorum cihazdan root nasıl kaldırırım? Magisk uygulaması yüklü Magisk ile yapmıştım. Kaldırma sonrası telefonun kilitlenmesi açılmaması gibi bir durum yaşamak istemiyorum.
 
Hocam magisk üzerinden kaldırmadan önce herhangi yapmam gereken bir işlem var mı soft brick yiyenleri duymuştum da böyle bir durumla karşılaşmamak istiyorum
Hocam cihazınızı bilmediğim için pek bir şey demek istemiyorum. Benim cihazımda öyle bir sorun yaşamadım yaşayanı da görmedim, isterseniz denemecen önce önemli şeylerı yedekleyebilirsiniz.
 
Hocam Magisk üzerinden kaldırmadan önce herhangi yapmam gereken bir işlem var mı soft brick yiyenleri duymuştum da böyle bir durumla karşılaşmamak istiyorum.

Cihazda modül kurulu ise modülleri kaldırıp root kaldırma işlemini yapın.
 
Hocam cihazdan rootu kaldırdım ama sistem güncellemesi almakta hala sıkıntı yaşıyorum. Güncelleme yaparken doğrulama hatası diyor ve asla güncellemiyor sistemi.

Bl kilidini kapatmayı dene. Eğer işe yaramaz ise stok flashlayıp bl kilidini kapatmayı deneyin. Omix hakkında çok bilgim yok.
 

Geri
Yukarı