Zygisk, Next ve Shamiko kullanıyorum hocam.
Hocam Magisk var ancak Zygisk ve Shamiko bootlayamıyorum. Webden bulduğum birçok dosyayı denedim, asla kabul etmiyor Magisk. Link var mı?
Zygisk, Next ve Shamiko kullanıyorum hocam.
Shamiko / ZygiskNextHocam Magisk var ancak Zygisk ve Shamiko bootlayamıyorum. Webden bulduğum birçok dosyayı denedim, asla kabul etmiyor Magisk. Link var mı?
Şöyle bir hata verdi hocam. Sürüm 29Shamiko / ZygiskNext
Zygisk Next kurmasanız da olur diye biliyorum hocam.
Bu konuda da kurulum mevcut.
Rehber: Shamiko ile Root gizleme
Selam, Bugün Shamiko ile nasıl root gizleme yapacaksınız onu anlatacağım. Gereksinimler: Magisk Shamiko Adım 1: Magisk'e girelim ve oradan dahili depolamadan yükle diyelim. Adım 2: Shamiko dosyasını seçelim. Seçer seçmez yükleme başlayacak, bilginiz olsun. Adım 3: Modül yüklendi. Telefonu...www.technopat.net
İlk kez gördüm hocam bu hatayı. Shamiko kurarken mi verdi bu hatayı?Şöyle bir hata verdi hocam. Sürüm 29
Eki Görüntüle 2601131
İlk kez gördüm hocam bu hatayı. Shamiko kurarken mi verdi bu hatayı?
Siz kurulumu nasıl yapıyorsunuz? Hangi menüden? Bir de Magisk'in anasayfasından ekran görüntüsü atar mısınız? Cihazı rootladığınızdan emin misiniz?Şöyle bir hata verdi hocam. Sürüm 29
Eki Görüntüle 2601131
Siz kurulumu nasıl yapıyorsunuz? Hangi menüden? Bir de Magisk'in anasayfasından ekran görüntüsü atar mısınız? Cihazı rootladığınızdan emin misiniz?
Cihazda root yok hocam. Ayrıca oradan modül yüklenmez.Eki Görüntüle 2601254
Magisk böyle üst taraftaki yükle kısmından shamiko zipini seçiyorum hata veriyor. Cihaz da rootlu hocam.
Ee banka bildirimleri ne alaka hocam? Nasıl çözeceğim?Cihazda root yok hocam. Ayrıca oradan modül yüklenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.