@Umut Nas hocam müsait olduğunuz bir zaman bakarsanız sevinirim. Sizi rahatsız ettim, kusuruma bakmayın.
PE'nin kendi içerisinde ki kamerası çok kötü, GCam'de indiriyorum ama açtığım gibi çöküyor. ANXCam diye bir şey duydum, ama root gerekiyormuş. Magisk uygulamasıyla yani. Sizce sadece bir kamera için root atılır mı? Eğer atarsam belki ses modüllerini falan da deneyebilirim fakat şu an root atmak istemiyorum ama mantıklıysa; kamera için yapacağım.
Format Data yapılacak maalesef. Format data yapın. Sonra TWRP'yi yeniden başlatın.
Sonrasında bu dosyayı bilgisayara yükleyin. APK olan kısmı. ZIP yapın ve ROM yükler gibi TWRP'den flashlayın.
Dosya:
Aynı hocam. Sadece vendor var.
Şimdi telefonu yeniden başlatırken sadece Google işareti ve altında bir çizgi var. Cihazı tekrardan sıfırlamak istemiyorum açılması için. @Umut Nas hocam?
Aynı hocam. Sadece vendor var.
Şimdi telefonu yeniden başlatırken sadece Google işareti ve altında bir çizgi var. Cihazı tekrardan sıfırlamak istemiyorum açılması için. @Umut Nas hocam?
Format Data yapılacak maalesef. Format data yapın. Sonra TWRP'yi yeniden başlatın.
Sonrasında bu dosyayı bilgisayara yükleyin. APK olan kısmı. ZIP yapın ve ROM yükler gibi TWRP'den flashlayın.
Dosya:
Stock ROM'u neden yükleyeceğim ki? Tekrardan PE yüklesem olmuyor mu? @Umut Nas hocam bilgisayarda 'Internal Storage' var ama içi boş. Tekrardan telefonu sıfırlayıp, Custom ROM'u yükleyip, bakayım mı? Belki öyle düzelir. Ne zaman TWRP üzerinden Reboot > System yapsam böyle oluyor.
Cihazı nasıl bu hale getirdin anlamadım, tek yapman gereken Github'dan Magisk APK'sını indirip kurman. Daha sonra da TWRP'ye girip APK'yı seçip flashlaman. İsteğe bağlı olarak da dalvik cacheyi silip telefonu yeniden başlatman.
Cihazı nasıl bu hale getirdin anlamadım, tek yapman gereken Gİthub'dan Magisk indirip APK'yı kurman. Daha sonra da TWRP'ye girip APK dosyasını seçip flashlaman. İsteğe bağlı olarak da dalvik cacheyi silip telefonu yeniden başlatman.