Magisk'te çalışan neredeyse her modül kernel su ile kullanılabilir, bootloop olursa güvenli moda zorla alıp modülü silebilir ya da Custom recoveryden /adb klasörünün içinden modülü silersiniz. (çoğunlukla modüller bu klasörde bulunur.)
Bu dediğiniz özellik Magisk V25'te kaldırıldı ve bunun yerini Zygisk aldı lakin konu sahibi işe yaramadığını belirtmiş. Hem kernel su çıkınca derlenmiş cihazlarda Magisk kullanmanın bir anlamı kalmadı.
Bu dediğiniz özellik Magisk V25'te kaldırıldı ve bunun yerini Zygisk aldı lakin konu sahibi işe yaramadığını belirtmiş. Hem kernel su çıkınca derlenmiş cihazlarda Magisk kullanmanın bir anlamı kalmadı.
Sanırım anlatamadım.
Reddetme listesini yapılandır seçeneğinin üstünde reddetme listesini zorla seçeneği daha olacak. Magisk 27 kullanıyorum ve bu seçeneği aktif tutuyorum. Aktif olmaz ise Zygisk işe yaramıyor
Sanırım anlatamadım.
Reddetme listesini yapılandır seçeneğinin üstünde reddetme listesini zorla seçeneği daha olacak. Magisk 27 kullanıyorum ve bu seçeneği aktif tutuyorum. Aktif olmaz ise Zygisk işe yaramıyor.
Siz anlattığınız yöntemin çalıştığını kanıtlamak için modül kurmadan PUBG New stateyi açmayı dener misiniz? Ben ne denersem deneyeyim bu oyun Magisk ile rootlanmış hiçbir cihazımda açamadım.
Siz anlattığınız yöntemin çalıştığını kanıtlamak için modül kurmadan PUBG New stateyi açmayı dener misiniz? Ben ne denersem deneyeyim bu oyun Magisk ile rootlanmış hiçbir cihazımda açamadım.
Maalesef elimde söylediğiniz oyunu çalıştıracak bir cihaz yok. Redmi Note 7'nin New state açacağını sanmıyorum.
Eğer bu seçeneği kapatırsam Türk Telekom mobil uygulamasına girerken root uyarısı veriyor. Reddetme listesini zorla seçeneğini aktif edersem uyarı filan vermiyor.