Custom ROM Root nasıl gizlenir?

• Konuyu başlatan hxvy0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 888
Daha daha uygulaması için de aynı şeyi denedim, sorunsuzca kullanabiliyorum.

@Kullanıcı311 her uygulamada olmuyor bu dediğiniz, onun bilincinde olsanız yeterli olur.

Konu sahibinin kullandığı programlara sorunsuzca girebiliyorum. Eğer kurabilirsem New state de denerim.

İsterseniz ekran kaydını Streamable'a yükleyip paylaşabilirim.

@Kullanıcı311 inceleme konusu olarak yeni konu açın.
Sizin verdiğiniz bilgiler yanlış, @Kullanıcı311 doğru söylüyor. Zygisk root gizleme değil zygote'a enjeksiyon çerçevesidir. Ha enjeksiyon ile root gizlersiniz belki o ayrı. Örneğin shamiko zygisk ile root gizler. Ama zygisk root gizlemez günün sonunda. Ayrıca modüller genelde değil her zaman /data/adb içerisinde bulunur. Fakat kernelsu overlayfs kullanır ve modüller modules.img içinde saklanır. Modules.img boot esnasında açılır modules klasörüne, recovery'de modules klasörü boştur. Tek tek modül silemezsiniz kernelsuda, ya hepsini silersiniz recoveryde modules.img silmek suretiyle ya da silemezsiniz. Ayrıca kernelsu'nun kendi bootloop protector sistemi vardır. Boot esnasında ses kısmaya basarsanız bütün süperuser izinlerini deaktif eder, modülleri devredışı bırakır. Bu 3 kere bootloop yaşanırsa da devreye girer. Shamiko ile aklınıza gelebilecek çoğu uygulamayı, susfs ile aklınıza gelmeyenleri de açabiliriz rahatlıkla. Sevgiler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı