Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #51 Kullanıcı311 dedi: Telefon açılmış olmalı. Size az önce yüklettiğim APK dosyasını uzantısını ZIP yapın. Genişletmek için tıkla... Bunu internet sitelerinden yapacağım değil mi hocam. Crownguard dedi: Hocam kendiniz mi yeniden başlattınız uygulamadaki tamam butonuna mı tıkladınız? Genişletmek için tıkla... System dedim kendi kapanıp açıldı.
Kullanıcı311 dedi: Telefon açılmış olmalı. Size az önce yüklettiğim APK dosyasını uzantısını ZIP yapın. Genişletmek için tıkla... Bunu internet sitelerinden yapacağım değil mi hocam. Crownguard dedi: Hocam kendiniz mi yeniden başlattınız uygulamadaki tamam butonuna mı tıkladınız? Genişletmek için tıkla... System dedim kendi kapanıp açıldı.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #52 Warenss dedi: Bunu internet sitelerinden yapacağım değil mi hocam. System dedim kendi kapanıp açıldı. Genişletmek için tıkla... Az önce bir APK dosyasını yüklediniz ya.
Warenss dedi: Bunu internet sitelerinden yapacağım değil mi hocam. System dedim kendi kapanıp açıldı. Genişletmek için tıkla... Az önce bir APK dosyasını yüklediniz ya.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #53 Kullanıcı311 dedi: Az önce bir APK dosyasını yüklediniz ya. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #54 Warenss dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... İşte onun uzantısını ZIP yapın. Noktadan sonraki yazıları sil ve zip yaz.
Warenss dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... İşte onun uzantısını ZIP yapın. Noktadan sonraki yazıları sil ve zip yaz.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #55 Kullanıcı311 dedi: İşte onun uzantısını ZIP yapın. Noktadan sonraki yazıları sil ve ZIP yaz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam.
Kullanıcı311 dedi: İşte onun uzantısını ZIP yapın. Noktadan sonraki yazıları sil ve ZIP yaz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #56 Warenss dedi: Yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Geri telefonu kapat. Yine aynı kombinasyonu yap. Hiçbir sorumluluğu üstlenmiyorum.
Warenss dedi: Yaptım hocam. Genişletmek için tıkla... Geri telefonu kapat. Yine aynı kombinasyonu yap. Hiçbir sorumluluğu üstlenmiyorum.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #57 Kullanıcı311 dedi: Geri telefonu kapat. Yine aynı kombinasyonu yap. Hiçbir sorumluluğu üstlenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki en kötü ne olur yapmasam olur mu? Yani sizi de yordum ama bunu deyince korktum.
Kullanıcı311 dedi: Geri telefonu kapat. Yine aynı kombinasyonu yap. Hiçbir sorumluluğu üstlenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki en kötü ne olur yapmasam olur mu? Yani sizi de yordum ama bunu deyince korktum.
P playboinacruu Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 21 Temmuz 2023 #58 Root uygulamanızdan Paycell'i gizleyin. Ayrıca Root, Android üzerinde kök erişimine sahip olmaktır.
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 21 Temmuz 2023 #59 Telefonda yapabileceklerinin bir sınırı vardır. Ha bu ROOT o sınırı kaldırıyor. O kadar tehlikeli değil. Telefonun tüm yazılımına hâkim olabilir her şeyi değiştirebilirsin. Ama telefon virus kaparsa o virusu temizlemek çok zor olur.
Telefonda yapabileceklerinin bir sınırı vardır. Ha bu ROOT o sınırı kaldırıyor. O kadar tehlikeli değil. Telefonun tüm yazılımına hâkim olabilir her şeyi değiştirebilirsin. Ama telefon virus kaparsa o virusu temizlemek çok zor olur.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #60 Warenss dedi: Hocam peki en kötü ne olur yapmasam olur mu? Yani sizi de yordum ama bunu deyince korktum. Genişletmek için tıkla... Hocam Full yedek alın isterseniz. Ne olur, ne olmaz. Bootloop falan girer.
Warenss dedi: Hocam peki en kötü ne olur yapmasam olur mu? Yani sizi de yordum ama bunu deyince korktum. Genişletmek için tıkla... Hocam Full yedek alın isterseniz. Ne olur, ne olmaz. Bootloop falan girer.