@Kullanıcı311
Bir modül ile halledilirdi hocam. Bu kadar zahmete gerek yoktu. Çok kolay zaten.
@wo3dk rootlu telefon kullanmakta bir problem yok. Yüksek hızlı araba kullanmak gibi düşünün. Arabanız normalde en fazla 250 basıyorken sistemiyle oynanıp 500 basması sağlanmış. Siz normalde en fazla 250 basan bir arabayı kullanmayı bilen, o hızlara da pek çıkmayan birisiniz. Arabanız artık 500 basbiliyorken hem o hızlara hiç çıkmayacaksınız hem de zaten bilmiyorsunuz.
Yani rootun tehlikeleri var ama sizin zaten rootla işiniz yok. O tehlikeye düşmeniz için evvela root kullanmanız, kullanmayı bilmeniz lazım. Bir problem olmadan kullanırsınız telefonunuzu yani. Çünkü muhtemelen rootla bir şeye bulaşmayacaksınız.
Keza telefonunuzun kaçak olduğunu söylediniz. Muhtemelen telefona ücretsiz IMEI atılması için telefona root attılar. Kaçak olarak IMEI atılmış cihazları da sıfırlamamak gerekebiliyor IMEI'nin uçmaması için. Bu yüzden root kaldırmak tehlikeli olabilir.
Hem illa root kaldıracaksanız çok basit. Bilgisayara telefonu bağlayıp 1 dakikada falan kaldırıyorsunuz. IMEI de uçmuyor. Fakat siz yine garantiye alıp aşağıdaki rehberi uygulayarak telefonda root olmasına rağmen bazı uygulamalardan root gizleyerek işinizi halledin.
Selam, Bugün Shamiko ile nasıl root gizleme yapacaksınız onu anlatacağım. Gereksinimler: Magisk Shamiko Adım 1: Magisk'e girelim ve oradan dahili depolamadan yükle diyelim. Adım 2: Shamiko dosyasını seçelim. Seçer seçmez yükleme başlayacak, bilginiz olsun. Adım 3: Modül yüklendi. Telefonu...
www.technopat.net