Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #71 Kullanıcı311 dedi: Güncelleme istiyor olabilir mi? Tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Ne güncellemesi? Telefona root tam atılmamış, root tamamen atılacak. @Warenss, Konu bayağı sarpa sarmış. En basitinden bir imei sorgu yapar misiniz?
Kullanıcı311 dedi: Güncelleme istiyor olabilir mi? Tamam deyin. Genişletmek için tıkla... Ne güncellemesi? Telefona root tam atılmamış, root tamamen atılacak. @Warenss, Konu bayağı sarpa sarmış. En basitinden bir imei sorgu yapar misiniz?
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #72 Umut Nas dedi: Ne güncellemesi? Telefona root tam atılmamış, root tamamen atılacak. @Warenss, Konu bayağı sarpa sarmış. En basitinden bir IMEI sorgu yapar misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet'ten sorguladım Redmi Note 9 Pro telefonum ama General Mobile dst sense çıkıyor ithalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor.
Umut Nas dedi: Ne güncellemesi? Telefona root tam atılmamış, root tamamen atılacak. @Warenss, Konu bayağı sarpa sarmış. En basitinden bir IMEI sorgu yapar misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam e-Devlet'ten sorguladım Redmi Note 9 Pro telefonum ama General Mobile dst sense çıkıyor ithalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #73 Warenss dedi: Hocam e-Devlet'ten sorguladım Redmi Note 9 Pro telefonum ama General Mobile dst sense General Mobile çıkıyor ithalatime çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon kaçak.
Warenss dedi: Hocam e-Devlet'ten sorguladım Redmi Note 9 Pro telefonum ama General Mobile dst sense General Mobile çıkıyor ithalatime çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon kaçak.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #74 Kullanıcı311 dedi: Telefon kaçak. Genişletmek için tıkla... Peki hocam telefonu alalı 3 ay oluyor gitsem aldığım yere kabul eder mi?
Kullanıcı311 dedi: Telefon kaçak. Genişletmek için tıkla... Peki hocam telefonu alalı 3 ay oluyor gitsem aldığım yere kabul eder mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #75 Warenss dedi: Peki hocam telefonu alalı 3 ay oluyor gitsem aldığım yere kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayir, etmezler. Alirken soracaktiniz bunu. Size TR cihazi mi dediler?
Warenss dedi: Peki hocam telefonu alalı 3 ay oluyor gitsem aldığım yere kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayir, etmezler. Alirken soracaktiniz bunu. Size TR cihazi mi dediler?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #76 Warenss dedi: Peki hocam telefonu alalı 3 ay oluyor gitsem aldığım yere kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama herhalde etmez.
Warenss dedi: Peki hocam telefonu alalı 3 ay oluyor gitsem aldığım yere kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama herhalde etmez.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #77 Umut Nas dedi: Hayir, etmezler. Alirken soracaktiniz bunu. Size TR cihazi mi dediler? Genişletmek için tıkla... Sormadım hocam çünkü zamanında oradan hiç kaçak telefon almadık tanıdığımız birisi.
Umut Nas dedi: Hayir, etmezler. Alirken soracaktiniz bunu. Size TR cihazi mi dediler? Genişletmek için tıkla... Sormadım hocam çünkü zamanında oradan hiç kaçak telefon almadık tanıdığımız birisi.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #78 Warenss dedi: Sormadım hocam çünkü zamanında oradan hiç kaçak telefon almadık tanıdığımız birisi. Genişletmek için tıkla... Telefoncundan aldıysanız her telefoncu kaçak cihaz satıyor zaten.
Warenss dedi: Sormadım hocam çünkü zamanında oradan hiç kaçak telefon almadık tanıdığımız birisi. Genişletmek için tıkla... Telefoncundan aldıysanız her telefoncu kaçak cihaz satıyor zaten.
Warenss Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #79 Kullanıcı311 dedi: Telefoncundan aldıysanız her telefoncu kaçak cihaz satıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kaçak telefonun sorunları neler kapanırmı ya da başka bir şey.
Kullanıcı311 dedi: Telefoncundan aldıysanız her telefoncu kaçak cihaz satıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kaçak telefonun sorunları neler kapanırmı ya da başka bir şey.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #80 Kullanıcı311 dedi: Telefoncundan aldıysanız her telefoncu kaçak cihaz satıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Allah Allah benim telefoncudan aldigim 9T TR cihaziydi ama Warenss dedi: Sormadım hocam çünkü zamanında oradan hiç kaçak telefon almadık tanıdığımız birisi. Genişletmek için tıkla... İs isten gecti dedigim gibi, root gizleme yapin. Warenss dedi: Hocam peki kaçak telefonun sorunları neler kapanır mı ya da başka bir şey? Genişletmek için tıkla... Kapanmaz.
Kullanıcı311 dedi: Telefoncundan aldıysanız her telefoncu kaçak cihaz satıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Allah Allah benim telefoncudan aldigim 9T TR cihaziydi ama Warenss dedi: Sormadım hocam çünkü zamanında oradan hiç kaçak telefon almadık tanıdığımız birisi. Genişletmek için tıkla... İs isten gecti dedigim gibi, root gizleme yapin. Warenss dedi: Hocam peki kaçak telefonun sorunları neler kapanır mı ya da başka bir şey? Genişletmek için tıkla... Kapanmaz.