Root ve Factory Reset sonrası güncelleme sorunu

Tlgklz

Hectopat
Daha fazla  
Nedense Telefona factory reset attım. Şuan gerçekten hafiflemiş bir telefon var elimde sebebi ise hala güncellenemeyen tonla uygulamam. Bir kere Google Play bile güncellemedi kendi 4.0.25 hala. (4.1.10 apk sı yükledim şuan geçelim onu)
Reverse Tethering ile bağlandıüımda bağlantı yok diyor ama Chrome vs girebiliyorum nete.
4.0.25 iken 60 Kbp/s ile indiriyordu 4.1.10 ile artık bağlantı yok diyor Reverse Tethering İçin.
Daha önceden Rootladığım için şuan gelmesi gereken Yazılım Uptade'leri yok.

Kendimce 2 çözümüm var Ya Rootu kaldırıp tekrar factory reset atmak, yada 5.0.2 Custom Rom'a geçmek.
Olmadı Yeni telefon alırım :p

Sizden istediğim yardım Reverse Tethering konusunda yardımcı olmanız neden bu kadar yavaş, ve neden Play store kendini güncellemiyor.

--
Edit: Sanırım Usb Tunnel(Reverse Tethering Tool/Android Tool) İle Play store arasında bir sorun var görmüyor şuan. Görmesi için Chrome gibi internet isteyen bir şey açmam gerek.

Nedense Telefona factory reset attım. Şuan gerçekten hafiflemiş bir telefon var elimde sebebi ise hala güncellenemeyen tonla uygulamam. Bir kere Google Play bile güncellemedi kendi 4.0.25 hala. (4.1.10 apk sı yükledim şuan geçelim onu)
Reverse Tethering ile bağlandıüımda bağlantı yok diyor ama Chrome vs girebiliyorum nete.
4.0.25 iken 60 Kbp/s ile indiriyordu 4.1.10 ile artık bağlantı yok diyor Reverse Tethering İçin.
Daha önceden Rootladığım için şuan gelmesi gereken Yazılım Uptade'leri yok.

Kendimce 2 çözümüm var Ya Rootu kaldırıp tekrar factory reset atmak, yada 5.0.2 Custom Rom'a geçmek.
Olmadı Yeni telefon alırım :p

Sizden istediğim yardım Reverse Tethering konusunda yardımcı olmanız neden bu kadar yavaş, ve neden Play store kendini güncellemiyor.

--
Edit: Sanırım Usb Tunnel(Reverse Tethering Tool/Android Tool) İle Play store arasında bir sorun var görmüyor şuan. Görmesi için Chrome gibi internet isteyen bir şey açmam gerek.
Merhaba bende samsung S3 orijinal aldım. İkinci el garantili faturalı 650 t.l ödedim efendim sarj çihazı usb uç kısmında iki tane tırnak var. Onlar içine kaçmış bu yüzden çep telefona şarjda temassızlık yapıyor çözüm ne olabilir? Orijinal yeni şarj çihazmı alayım yok tamir mi ettireyim şarj çihazı bir de batarya 1 günden fazla dayanmıyor bataryada alayım mı pil orijinal? Açaba orijinal şarj batarya sahde orijinal nasıl anlaşılıyor açaba samsung web sitede orijinal ürün kontrol yapılıyormu çevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkürler ediyorum. Efendim sevgilerimle saygılarımla iyi günler diliyorum. ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı