Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #61 Tamam sami. Şuan yapamam teldeyim yarın yapacağım. Rootu yaptıktan sonra olacak demi dediğin şeyler
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2014 #62 Splitbreed dedi: Tamam sami. Şuan yapamam teldeyim yarın yapacağım. Rootu yaptıktan sonra olacak demi dediğin şeyler Genişletmek için tıkla... Yarın yardım ederiz. Kendi başına yapma. Sorun çıkabilir. Ama videoyu izle bilgi amaçlı.
Splitbreed dedi: Tamam sami. Şuan yapamam teldeyim yarın yapacağım. Rootu yaptıktan sonra olacak demi dediğin şeyler Genişletmek için tıkla... Yarın yardım ederiz. Kendi başına yapma. Sorun çıkabilir. Ama videoyu izle bilgi amaçlı.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #63 Splitbreed dedi: Tamam sami. Şuan yapamam teldeyim yarın yapacağım. Rootu yaptıktan sonra olacak demi dediğin şeyler Genişletmek için tıkla... İlk önce Odin'den CWM yükleyeceksin. CWM Yüklerken güç+ses kısma+home tuşlarına basıp Download moda alacaksın ve bilgisayara bağlayacaksın. Bence bugünlük bu kadar yeter. Yarın hallederiz.
Splitbreed dedi: Tamam sami. Şuan yapamam teldeyim yarın yapacağım. Rootu yaptıktan sonra olacak demi dediğin şeyler Genişletmek için tıkla... İlk önce Odin'den CWM yükleyeceksin. CWM Yüklerken güç+ses kısma+home tuşlarına basıp Download moda alacaksın ve bilgisayara bağlayacaksın. Bence bugünlük bu kadar yeter. Yarın hallederiz.
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #64 samienes06 dedi: Yarın yardım ederiz. Kendi başına yapma. Sorun çıkabilir. Ama videoyu izle bilgi amaçlı. Genişletmek için tıkla... Dostum şuan PC ye geçtim, root işlemini yapacağım bekleyin. - - - Güncellendi - - - PDA kısmına cwmyi göster demişsin içinde recovery.img var onu mu yapacağım PDA'ya (koyacağım) ?
samienes06 dedi: Yarın yardım ederiz. Kendi başına yapma. Sorun çıkabilir. Ama videoyu izle bilgi amaçlı. Genişletmek için tıkla... Dostum şuan PC ye geçtim, root işlemini yapacağım bekleyin. - - - Güncellendi - - - PDA kısmına cwmyi göster demişsin içinde recovery.img var onu mu yapacağım PDA'ya (koyacağım) ?
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2014 #65 İlk ODIN'den CWM yükle. Devamını anlatıcaz. PDA kısmında .tar dosyasını göstereceksin.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #66 Splitbreed dedi: PDA kısmına cwmyi göster demişsin içinde recovery.img var onu mu yapacağım PDA'ya (koyacağım) ? Genişletmek için tıkla... Evet dostum!
Splitbreed dedi: PDA kısmına cwmyi göster demişsin içinde recovery.img var onu mu yapacağım PDA'ya (koyacağım) ? Genişletmek için tıkla... Evet dostum!
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #67 CWM klasörünün içinde .tar dosyası yok recovery.img var
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2014 #68 Zipin içinden .tar uzantılı bir dosya çıkıyor.
Splitbreed Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Meslek Serbest 8 Mart 2014 #69 samienes06 dedi: Zipin içinden .tar uzantılı bir dosya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim CWM zipinin içinde .tar diye birşey yok. içinde sadece recovery.img klasörü var.
samienes06 dedi: Zipin içinden .tar uzantılı bir dosya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim CWM zipinin içinde .tar diye birşey yok. içinde sadece recovery.img klasörü var.
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2014 #70 Bende .tar çıktı. Dur ben upload edeyim.