Root ve Rom Faydalı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunların hepsini indir:
Odin v3.09
SuperSU Download
T_CWM_6.0.4.4_I9300

- - - Güncellendi - - -

O program Root var mı yok mu diye kontrol etmek için. ;) Bu arada telefonun modeli GT-I9300 değil mi ? Çünkü S3'ün başka modelleri de var.
Hepsini indirdim evet? :)

- - - Güncellendi - - -

Şunların hepsini indir:
Odin v3.09
SuperSU Download
T_CWM_6.0.4.4_I9300

- - - Güncellendi - - -

O program Root var mı yok mu diye kontrol etmek için. ;) Bu arada telefonun modeli GT-I9300 değil mi ? Çünkü S3'ün başka modelleri de var.
Evet kardeşim, i9300 teknosadan aldım s3 işte :D :)

ODIN ve CWM yazanı bir klasöre çıkart. Yükleme yaptıktan sonra içindeki her şey silinecek unutma. Harici SD karttakiler hariç. Onun için yedekleme yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkarttım ikisini de kardeşim Klasör halinde

Odin'i Yönetici olarak çalıştır, PDA kısmına CWM'yi göster. Telefonu kapat, ardından ses kısma + home tuşu (ortadaki tuş) + kilit tuşuna basılı tut. Bi ekran gelecek, ses açma tuşuna bas. Orjinal USB kabloyu ilk önce bilgisayara daha sonrada telefona tak. Daha sonrada Start'a bas. Amaaa Samsung USB Driver'ları yüklü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha bu arada bu işlem çok yüksek riskli olmasa da riskli bir işlem. Bu yüzden mesuliyet senin tamam mı ?

- - - Güncellendi - - -

Şu an içindekiler silinmeyecek. ROM yüklerken silinecek. Berkant'ın dediğini yaptıktan sonra Supersu dosyasını SD kartın ana dizinine at. Ondan sonra videoda yaptıklarını yap. Cidden ilk bir videoyu izle, görmüş olursun.

Tamam dostum. Berkant USB driverler yüklü evet kiesi yüklemiştim driver gelen yüklü yani sonra kiesi sildim

Telefonu kapat ve güç+ses kısma+home tuşuna basılı tut. Ekranda yazılar çıkacak ondan sonra ses açma tuşuna bas. Böyle adım adım anlatacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı