Root yarıda kesilirse ne olur?

takılınca kestim bir şey olmadı ama root yarım oldu root klasörlerine erişebiliyorum ama root isteyen uygulamaları kullanamıyorum.
bana 4.4.4 Samasung galaxy grand neo plus'a root atmak için program önerirmisiniz kingoroot olmadı kingroot oda olmadı.

Kesinlikle kingoroot kullanma. Odin ile cfautoroot dan cihazını arat ve bunu flashla. Artık root erişimine sahipsin.

bana 4.4.4 Samasung galaxy grand neo plus'a root atmak için program önerirmisiniz kingoroot olmadı kingroot oda olmadı.
XDA forumda böyle bir konu var.
Kingroot olmuyorsa internetten ODİN dosyalarını bulup atarsanız daha sağlıklı olur. (EFS dosyalarını Yedek almayı unutmayın.)

Kesinlikle kingoroot kullanma. Odin ile cfautoroot dan cihazını arat ve bunu flashla. Artık root erişimine sahipsin.
Kingoroot sıkıntısı ne? Nasıl flash atarım tam bilmiyorum.
XDA forumda böyle bir konu var.
Kingroot olmuyorsa internetten ODİN dosyalarını bulup atarsanız daha sağlıklı olur. (EFS dosyalarını Yedek almayı unutma)
EFS nasıl yedek alırım Android sistemine uzağım tam anlamıyorum.

Odini yükledim şimdi ne yapmalıyım
366084

EFS nasıl yedek alırım Android sistemine uzağım tam anlamıyorum.
İntenrette EFS yedeği nasıl alınır adlı başlıkta bir sürü konu var. Anlatması biraz uzun sürer.,
Eğer root yarıda kalırsa telefonunuz geri tamir edilemiyecek şekilde çöker. Aynı zamanda garanti dışı kalır.
Her zaman için öyle değil. Benim telefonum defalarca yarıda kaldı ROM yükleyerek kurtardım.
Odini yükledim şimdi ne yapmalıyımEki Görüntüle 366084
Örneğin;
Samsung i9060i Galaxy Grand Neo Root Yapma – Ceplik.Com
Gibi sitelerden gerekli bilgiye ulaşabilirsin. Her telefonun Root dosyası farklı.

İntenrette EFS yedeği nasıl alınır adlı başlıkta bir sürü konu var. Anlatması biraz uzun sürer.,

Her zaman için öyle değil. Benim telefonum defalarca yarıda kaldı ROM yükleyerek kurtardım.

Örneğin;
Gibi sitelerden gerekli bilgiye ulaşabilirsin. Her telefonun Root dosyası farklı.

Örneğin;
Root dosyalarının farklı olduğunu biliyorum ama dosyayı nasıl bulacağımı nasıl telefona kuracağımı bilmediğim için yapamıyorum sıkıntı burda.

Dosyayı internetten aratabilirsiniz. Yalnız bazen indirdiğiniz dosya sitelerde o telefona aitmiş gibi gözükse de olmayabiliyor. (Bu riski göze alamam) Her ihtimale karşı Sammobile sitesinden Stock ROM indirin.
366092

Farklı Root atma yöntemleri de var mesela ODİN ile TWRP recovery kurup .zip dosyası ile de Root atabilirsiniz. Farklı konular ve forumlarda farklı bilgiler mevcut.

Örneğin;
Şu an burda gönderdiğiniz linkteki işlemi yapmaya çalışıyorum sizi haberdar ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı