Çözüldü Rootkit virüsü nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir hata yapıp virüsü sıfırla ile temizledikten sonra kaynağını bilmediğim için şüpheli gördüğüm .exe'yi tekrar açtım. Nasıl düzelecek bu şimdi? Kendini antivirüs olarak gösteriyor. Şu anda önemli bir bilgi girmedim öncekinde önemli bilgi vardı. Bir forumda daha konu açmıştım onda kimse çözemedi. KVRT demeyin çünkü yeni sürücü yüklenmesine izin vermiyor.

1753865209771.png

Çözüm
winball501 adlı üyenin bir dosyasını mı açtın? Biraz araştırınca onun hazırladığı zararlı gibi duruyor.
İki port girişi var. Linux için USB taksam açmak için Mouse lazım veya maksimum terminalle girerim. Çünkü portun biri fare için diğeri kırık.

Açmak için nasıl mouse gerek? İşi full terminalden halletcen zaten. Linux kullandınız mı?

BIOS ekranın'da bile mouse'a ihtiyacın yok.

Ayrıca mouse sadece konfor aracıdır. Başka bir şey değil.

winball501 adlı üyenin bir dosyasını mı açtın? Biraz araştırınca onun hazırladığı zararlı gibi duruyor.
Dur ona sorayım @winball501 bu virüs nasıl siliniyor?

Evet Winball501'le ilgili
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada ki kayıt defteri kitlenmesiyle benzer hatta daha üst seviyesi çünkü anahtar gözükmüyor.

Son düzenleme:
Hocam alakamiz yoktur rootkit gelistirecek kadar gelismis de degiliz. Tum yazilimlarimiz acik kaynak zaten.

Dur ona sorayım @winball501 bu virüs nasıl siliniyor?

Evet Winball501'le ilgili
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada ki kayıt defteri kitlenmesiyle benzer hatta daha üst seviyesi çünkü anahtar gözükmüyor.

Nasil bizle ilgili hocam biraz daha acin arkadasim size bisey atmamis?

Ben rootkit falan yapmadim Hydra Dragon antivirus sanal makinede kendi gelistirdigi virusu calistirmis bana da ozelden diyor ki bunu yazar misin cozum olarak isaretleyecegim diyor ilk basta anlamadim ama sonra gruptaki mesajlari okuyunca bana atmaya calistigini fark ettim konular kendine ait kendi gelistirdigi bir zararli yazilim.
1753901515165.png

1753901529866.png

1753901607957.png

Virusu nasil sileceginide kendi anlatmis zaten bana yazmami istedi cozum olarak isaretleyecekti.
1753901777482.png

1753901919980.png

1753902002643.png

Buldugunuz kaynagida atarsaniz sevinirim ben baktim internete ama oyle bisey bulamadim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı