Rootladıktan sonra Google Play üyelik Alamıyorum ve Giriş yapamıyorum

Mert Başaran

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Android cihazımı root attım. Attıktan yaklaşık 1 saat sonra cihazı formatladım.
Temel kurulumlarda google play üyelik varsa gir yoksa oluştur diyor.
Ben oluştur dedim sunucu hatası diyor wi-fi seçme yerine atıyor 5-6 farklı internette denedim
Kullandıgım google üyeliğini girerkende yanlış diyor tamamen doğru giriyorum 2 tane yeni açtıgım hesaptada yanlış dedi. Ne yapmam lazım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın ya telefon şuan çalısır halde sanırım. Root Explorer ile /system/etc/ içine girip hosts dosyasını silin. Ve bir daha o uygulamayı yüklemeyin anladığım kadarıyla pek bilgili değilsiniz. Telefona daha fazla zarar verisiniz. Ayrıca sildikten sonra root explorer uygulamasınıda silin. Çünkü ana sistem dosyalarına zarar verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın ya telefon şuan çalısır halde sanırım. Root Explorer ile /system/etc/ içine girip hosts dosyasını silin. Ve bir daha o uygulamayı yüklemeyin anladığım kadarıyla pek bilgili değilsiniz. Telefona daha fazla zarar verisiniz. Ayrıca sildikten sonra root explorer uygulamasınıda silin. Çünkü ana sistem dosyalarına zarar verebilirsiniz.

Evet aynısı bende de olmuştu 1-2 gün önce. ( Bilgi birikimim 1.5 yıl kadar var android rom ve root hakkında :) )
Ve yazılanı uygula düzelir.
Ama freedom uygulamasının HOSTS dosyası açıp google play ve hizmetlerini pasif hale getirdiğini yeni öğrendim :)

Evet aynısı bende de olmuştu 1-2 gün önce. ( Bilgi birikimim 1.5 yıl kadar var android rom ve root hakkında :) )
Ve yazılanı uygula düzelir.
Ama freedom uygulamasının HOSTS dosyası açıp google play ve hizmetlerini pasif hale getirdiğini yeni öğrendim :)
Evet olabilir. Yani herkes zamanla bir şey öğrenir ben arkadaş yeni ise pek uğraşmasın demiştim. Avatarından anladığım kadarıyla yaşı küçük bir arkadaşımız zor durumda kalsın istememiştim. Yoksa kimseyi aşağılama gibi bir düşüncem olmadı. :)

Evet olabilir. Yani herkes zamanla bir şey öğrenir ben arkadaş yeni ise pek uğraşmasın demiştim. Avatarından anladığım kadarıyla yaşı küçük bir arkadaşımız zor durumda kalsın istememiştim. Yoksa kimseyi aşağılama gibi bir düşüncem olmadı. :)

Estağfurullah hemşehrim :) Ben öyle birşey demek istemedim. Ve ben de Hatay/Dörtyoldanım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı