Rootlanmış telefonu güncelleyememek

• Konuyu başlatan orvos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.365

orvos

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yurt dışından aldığım telefonuma root attırmıştım zamanında ama şu anda bazı uygulamaları açamadığım için sürümünü güncellemeyi denedim ama uyarı aldım. Uyarı: Yazılım güncellenemedi, telefonunuzun işletim sistemi yetkisiz bir şekilde değiştirildi. Bilgisayarınızda Smart Switch kullanarak deneyin veya bir servis merkezini ziyaret edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yurt dışından aldığım telefonuma root attırmıştım zamanında ama şu anda bazı uygulamaları açamadığım için sürümünü güncellemeyi denedim ama uyarı aldım. Uyarı: Yazılım güncellenemedi, telefonunuzun işletim sistemi yetkisiz bir şekilde değiştirildi. Bilgisayarınızda Smart Switch kullanarak deneyin veya bir servis merkezini ziyaret edin.
Stock ROM'a dön. Ardından yazılımını yükselt. Ardından Root işlemini uygula. Yoksa pek bir çözümü yok.

Ben de rootlu yurt dışından alınmış bir telefonda aynı hatayı alıyordum. ROM yükleme yöntemiyle olur sadece. Smart Switch işe yaramıyor ben daha önce denemiştim. Ama bende ROM u attıktan sonra IMEI çalışmamaya başlamıştı. IMEI kontrol ettiğimde gözüküyor fakat telefon şebekeyi görmüyordu. Tamirciye verildiğinde düzelmişti fakat nasıl düzelttiler bilmiyorum. Yani bu durum sizin de başınıza gelebilir.

Root için bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Açılınca da güncelleme alınamıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı