Rootlu cihazda Garanti BBVA açılmıyor

TombulTux

Decapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Selamlar Technopat Sosyal. Ben cihazıma Magisk Root Patch ile root attım. Sonrasında tabii ki Garanti BBVA çalışmadı. Ben önce 'red listesi' yöntemi ile çalıştırmayı denedim, yine olmadı. Sonrasında Shamiko, Zygisk Next ve SafetyNet Fix falan kurdum, ayarladım; yine 'rootlu' dedi. Magisk'i gizledim, yine 'rootlu' dedi. Hatta Garanti'nin dosyalara bakma erişimini kestim, hâlâ 'rootlu' diyor. Uygulamaya giremiyorum. Bunu yaşayan bir arkadaş var mı veya çözümü olan birisi?

Bir seyi yapmadan once adam akilli arastirmak yerine yapay zekaya sorup, yapay zekanin gazi ile bir is yaparsaniz boyle olur. Bankacilik uygulamalari vs. root atilmis android telefonlarda calismaz. Ustte denediginiz adimlar olmuyorsa yapacak bir sey yok, zira ben onlardan fazlasini bilmiyorum.

Artı -1 Eksi
Selamlar Technopat Sosyal. Ben cihazıma Magisk Root Patch ile root attım. Sonrasında tabii ki Garanti BBVA çalışmadı. Ben önce 'red listesi' yöntemi ile çalıştırmayı denedim, yine olmadı. Sonrasında Shamiko, Zygisk Next ve SafetyNet Fix falan kurdum, ayarladım; yine 'rootlu' dedi. Magisk'i gizledim, yine 'rootlu' dedi. Hatta Garanti'nin dosyalara bakma erişimini kestim, hâlâ 'rootlu' diyor. Uygulamaya giremiyorum. Bunu yaşayan bir arkadaş var mı veya çözümü olan birisi?

Rootlu cihaz bankacılık uygulamalarına giremez çözüm sizin yazdıklarınızı önerecektim fakat bende o kadar biliyorum.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı