Clash Royale ve şu an adını hatırlayamadığım başka bir uygulamaya girince telefon kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmam gerek? Telefonum rootlu.
Bu tarz şeylerin Root'dan dolayı olduğunu hiç görmedim. Bazen fazla güç tüketen uygulamalarda cihazın yaşı veya batarya sağlığı dolayısıyla reset olayları çok yüksektir. Cihazın marka-modelini ve batarya durumunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Anti-hile ya da gelişmiş güvenlik özellikleri varsa uygulamanın bunu tetikliyor olabilir.
Daha önce batarya değiştirtmediysen cihazın yaşı itibariyle bataryan çok sağlıklı değildir. Şahsen batarya olduğunu düşünüyorum.Cihazım Samsung S8 Exynos batarya durumuna nereden bakabilirim acaba.
Magisk ve birkaç uygulama ile gizlemiştim aslında.
Rom ve root atmadan önce açıyorduDaha önce batarya değiştirtmediysen cihazın yaşı itibariyle bataryan çok sağlıklı değildir. Şahsen batarya olduğunu düşünüyorum.
ROM ve root atmadan önce açıyordu.
İlginç. Hiç böyle bir şikayet görmemiştim. Root'dan dolayı bazı uygulamalara girememek tamam ama reset atması çok ilginç. Stock ROM'a dönüp tekrar deneyin.
SamFw'den indirip Odin ile telefona atabilirsiniz diye düşünüyorum. YouTube'da ve forumda birçok rehber var bu konu hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.