Çözüldü Rootlu telefon uygulama açınca neden reset atıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Öyle biri

Hectopat
Daha fazla  
Clash Royale ve şu an adını hatırlayamadığım başka bir uygulamaya girince telefon kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmam gerek? Telefonum rootlu.

Çözüm
SamFW'den indirip ODIN ile telefona atabilirsiniz diye düşünüyorum. YouTube'da ve forumda birçok rehber var bu konu hakkında.
Clash Royale ve şu an adını hatırlayamadığım başka bir uygulamaya girince telefon kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmam gerek? Telefonum rootlu.

Bu tarz şeylerin Root'dan dolayı olduğunu hiç görmedim. Bazen fazla güç tüketen uygulamalarda cihazın yaşı veya batarya sağlığı dolayısıyla reset olayları çok yüksektir. Cihazın marka-modelini ve batarya durumunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bu tarz şeylerin Root'dan dolayı olduğunu hiç görmedim. Bazen fazla güç tüketen uygulamalarda cihazın yaşı veya batarya sağlığı dolayısıyla reset olayları çok yüksektir. Cihazın marka-modelini ve batarya durumunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Cihazım Samsung S8 Exynos batarya durumuna nereden bakabilirim acaba.

Anti-hile ya da gelişmiş güvenlik özellikleri varsa uygulamanın bunu tetikliyor olabilir.

Magisk ve birkaç uygulama ile gizlemiştim aslında.

İlginç. Hiç böyle bir şikayet görmemiştim. Root'dan dolayı bazı uygulamalara girememek tamam ama reset atması çok ilginç. Stock ROM'a dönüp tekrar deneyin.

Şimdi deneyeceğimde stock ROM nasıl atabilirim acaba çünkü baktığım yerler genelde paralı gözüküyorda bedava yapma yolu var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı