Rootsuz dosya erişimi nasıl alınır?

X_Pro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, '(root)/data/data/app/com.mediafire.android/Temp/$4R3qRsp56F.zip' klasörüme root olmadan nasıl erişirim? Bunun gibi daha birçok program bu yola indiriyor '/data/data/app/com.uygulama.adi', '/storage/emulated/0/download' yoluna ise sadece Chrome indiriyor. Drive gibi alternatifler de aynı yola atıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Anonim kullanıcı.

Son düzenleme:

Root olmadan alamazsın hocam hele Android 14 SE imkanı yok.

Root'suz yetki alamazsın ya da öyle klasörlere erişim sağlayamazsın.

Root olmadan alamazsın hocam hele Android 14 SE imkanı yok.
Ben daha önce kök atmayı denediğimde yarıda kalıp beceremedim. Tane tane anlatan video var mı?

Cihazım: SM-A346E/DSN_TR

Ben daha önce kök atmayı denediğimde yarıda kalıp beceremedim. Tane tane anlatan video var mı?

Cihazım: SM-A346E/DSN_TR

Genel olarak Samsung kısmından fazla anlamam fakat normal bootloader açma ve Odin ile root atma ile ilgili bir sürü videonun YouTube'da ya da detaylı açıklamaların XDA gibi forumlarda olduğuna eminim.

Genel olarak Samsung kısmından fazla anlamam fakat normal bootloader açma ve Odin ile root atma ile ilgili bir sürü videonun YouTube'da ya da detaylı açıklamaların XDA gibi forumlarda olduğuna eminim.

XDA, açıkçası İngilizce olduğundan bana zor geliyor. YouTube videolarında anlatılan yöntemler ise çalışmıyor veya yarıda kesiliyor. En son KingoRoot ile denediğimde ise birkaç saattir %99'da dondu diye iptal etmiştim bu kez de 'Your device is corrupted. It cannot be trusted and may not work properly.' hatası alıyorum.

Kingoroot tamamen aldatmaca bende denedim ve boş bir uygulama.

Root atarak garanti dışı bırakıyorsun cihazı. Haberin olsun.

Kingoroot tamamen aldatmaca bende denedim ve boş bir uygulama.

Hayır, eski sürüm Android cihazlarda yağ gibi çalışıyor. Yıllar önce çok kullandım ve gerçekten Kingroot uygulamasına borçluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…