Root'u kaldırılmış Samsung A70'te "root erişimi daha önce açıldı" hatası

bruhmomentumtr

Picopat
Merhaba. Bende A70 var ama Android 11'i beğenmeyince root atıp Custom kişiselleştirmeler yaptım. Tabii Samsung Pass'in devre dışı kaldığını biliyorum. Asıl sorun şu ben bu telefonun taa içindeki orijinal Bootloader'a kadar sildim hatta Windows telefonu ilkte USB bellek olarak görüyordu, bende internetten Android 9 sürümünü bulup içine attım sonuç başarılı ama buna rağmen Samsung Pass root erişimi hatası veriyor. Artık geçmiş olsun mu yoksa hala çözümü var mı?

Telefonunun model numarasını alıp Smart Switch ile de sıfırlayabilirsin. YouTube'da bununla ilgili birçok video mevcut.

Ben her işlemi yaptım ama hala şu root erişimi hatasını çözemedim.

Telefona stock ROM atmanız lazım.

Samfrewden stock ROM indirmiştim.
Hatta Bootloader kilidini de geri kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bende A70 var ama Android 11'i beğenmeyince root atıp Custom kişiselleştirmeler yaptım. Tabii Samsung Pass'in devre dışı kaldığını biliyorum. Asıl sorun şu ben bu telefonun taa içindeki orijinal Bootloader'a kadar sildim hatta Windows telefonu ilkte USB bellek olarak görüyordu, bende internetten Android 9 sürümünü bulup içine attım sonuç başarılı ama buna rağmen Samsung Pass root erişimi hatası veriyor. Artık geçmiş olsun mu yoksa hala çözümü var mı?
Hocam bunu düzeltemezsiniz. Knox sayacı artmış. İstediğiniz kadar stock rom'a dönün işe yaramayacaktır. Knox sayacını yeni nesil Samsung cihazlarda sıfırlamak mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı