Rose WA-102 Yosemite Tanıtma

hankiaofatal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim Rose WA-102 300Mbps USB Wireless USB antenim var ama Yosemite sistemime tanıtamadım. Bunu nasıl tanıtırım bir bilginiz var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bunlar var hocam dediğiniz programla baktım

Merhabalar malesef yonga setini öğrenmek için cihazın içini açmak zorunda kaldım yonga seti Ralink Rt3070L . Ben yinede googlede araştırdım bunu öğrendikten sonra ama birşey çıkmadı bulduğum birkaç .pkg ve dmg dosyasını kurduğumda sistemi sadece -x güvenli modda açabiliyorum. Güvenli moodda açıldığı için kurulup kurulmadığını bilmiyorum çünki usb bellek vs gbi hiç bir cihazı tanımıyor . Ben bir kaç yıldır mac os x kurmaya çalışıyorum ama aldığım hatalardan dolayı herseferinde vazgeçmek durumunda kaldım ama bu sefer kararlıyım sizlerinde yardımıyla temiz bir kurulum yapacağıma inanıyorum başlıca sorunlarım şunlar . İlk kurulum Sırasında özelleştirden backup drivers sekmesinden graphics bölümünden tüm kexts leri kaldırınca -v modunda sistem acılıyor lakin driverleri kaldırmadan kurunca sadece -x modunda açabiliyorum bana mac os x yosemite nin R9 380 ekran kartımı direk tanıyacağı söylenmişti sistem raporunda 4 gb r9 xxx olarak tanıyor ekran kartımı ama açılışta o kadar geç ve kare kare açılıyorki sistem win98 den farkı yok diyebiliriz. Açıldıktan sonrada bu kasma ve yavaşlık mevcut . Sistem özeliklerimi tek tek yazacağım umarım temiz bir kurulum yapabiliriz. Web tasarım ve graphic tasarım ile uğraştığım için daha performanslı olacağını duydum o yüzden mac os kurmak istiyorum.
Gelelim sistemime =

Anakart : gigabyte 990fxa-ud5
İşlemci : Amd 6300
Ram : Gskill ripjaws 2x8 16 gb
Ekran kartı : Msi R930 Gaming 4 gb
Sabit disk : kingston 120 gb SSD
Monitör : LG 29UM57
Ethernet : USB wireless Ralink Rt3070L 802.11b/g/n

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 122
Hangi sürüm ile deniyorsun? Cihazın AMD ve AMD için imaj hazırlamadık. İndirdiğin imaj hangi bootloader ile çalışıyor? Eğer Chimera ise destek vermiyoruz. Bunları ayrıntılı yazmalısın. RT3070 için açılmış konuyu inceleyebilirsin.
RT 3070 Chipsetli USB Wifi El Capitan Desteği

Ayrıca AMD kurulum ile ilgili olarak aşağıdaki forum sana yardımcı olacaktır.
AMD OS X - Don't Switch, Modify

Ben nireshin distrosunu kullaniyorum hackintoshzone den indirdim hic bir degisiklik yapmadım hocam burdan indirdiklerim calısmadı karnelleri degişsemde performans vermezmi bu sistem amd oldu icin peki

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı