Sadece bunlar var hocam dediğiniz programla baktım
Merhabalar malesef yonga setini öğrenmek için cihazın içini açmak zorunda kaldım yonga seti Ralink Rt3070L . Ben yinede googlede araştırdım bunu öğrendikten sonra ama birşey çıkmadı bulduğum birkaç .pkg ve dmg dosyasını kurduğumda sistemi sadece -x güvenli modda açabiliyorum. Güvenli moodda açıldığı için kurulup kurulmadığını bilmiyorum çünki usb bellek vs gbi hiç bir cihazı tanımıyor . Ben bir kaç yıldır mac os x kurmaya çalışıyorum ama aldığım hatalardan dolayı herseferinde vazgeçmek durumunda kaldım ama bu sefer kararlıyım sizlerinde yardımıyla temiz bir kurulum yapacağıma inanıyorum başlıca sorunlarım şunlar . İlk kurulum Sırasında özelleştirden backup drivers sekmesinden graphics bölümünden tüm kexts leri kaldırınca -v modunda sistem acılıyor lakin driverleri kaldırmadan kurunca sadece -x modunda açabiliyorum bana mac os x yosemite nin R9 380 ekran kartımı direk tanıyacağı söylenmişti sistem raporunda 4 gb r9 xxx olarak tanıyor ekran kartımı ama açılışta o kadar geç ve kare kare açılıyorki sistem win98 den farkı yok diyebiliriz. Açıldıktan sonrada bu kasma ve yavaşlık mevcut . Sistem özeliklerimi tek tek yazacağım umarım temiz bir kurulum yapabiliriz. Web tasarım ve graphic tasarım ile uğraştığım için daha performanslı olacağını duydum o yüzden mac os kurmak istiyorum.
Gelelim sistemime =
Anakart : gigabyte 990fxa-ud5
İşlemci : Amd 6300
Ram : Gskill ripjaws 2x8 16 gb
Ekran kartı : Msi R930 Gaming 4 gb
Sabit disk : kingston 120 gb SSD
Monitör : LG 29UM57
Ethernet : USB wireless Ralink Rt3070L 802.11b/g/n
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum