Rosetta nedir?

Hayır olmaz diye düşünüyorum. Açıkçası ben olsaydım M1 işlemcili Apple almazdım çünkü MacOS işletim sistemi bana göre çok yetersiz o yüzden ben Windows kurardım. İntel işlemcili model Apple bilgisayar daha iyi. Ama sen Windows kurmayacaksan M1 alabilirsin.
M1 işlemci güzel ama Windows kurulamıyor.
Windowsla bir işim olmicak lol ve de youtube netflix arada kurgu kodlama falan yapıcaz windows gerektiren bir işim olmadığı için m1 tercih ettim

Windowsla bir işim olmicak lol ve de youtube netflix arada kurgu kodlama falan yapıcaz windows gerektiren bir işim olmadığı için m1 tercih ettim
Eğer Windows kurmayacaksan M1 en iyisi. Eğer Microsoft M1 için Windows'u yayınlarsa bende yeni M1 işlemcili MacBook Air'den almayı düşünüyorum.

Eğer Windows kurmayacaksan M1 en iyisi. Eğer Microsoft M1 için Windows'u yayınlarsa bende yeni M1 işlemcili MacBook Air'den almayı düşünüyorum.

Dediğim gibi Windows yükleme gerek yok lol youtube kodlana falan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı