RoseWill PSU'yu değiştirmeli miyim?

He162A1

Picopat
Yer
Troposfer'de geziniyor.
Power Boost adı altında RoseWill markasının 650W 80+ Standart PSU'su var elimde değiştirmeli miyim yoksa kalmalı mı? Yönetici bir tablo paylaşmıştı, tabloda yazan markalardan alım yapılabilir ve de markanın 80+ Platinium üretip üretmediğine bakın demişti. RoseWill ise 15 tane 80+Platinium üretmiş.

Son düzenleme:
Hocam 2 yıl Bros diye bir markanın 450W Psusunu kullanmıştım Bdo oynarken sistem 3 gün açık kalmıştı ve koltukta otururken kasadan sesler gelmeye başladı :D arkasından duman çıkmaya başladı, hemen her şeyi söküp patlama riskine karşı banyoya götürmüştüm. Bir zaman sonra içini açıp baktıgımda PSU erimişti Allah'tan sisteme akmadan kurtarmışım. O an orada olmasam perte çıkmıştı her şey o gün bugundür PSU'nun önemini anlıyorum ve gerekirse işlemciyi ekran kartını kısar kaliteli PSU alırım. Neyse uzun lafın kısası çok güvenmiyorum o PSU'ya :D :D

Hocam 2 yıl bros diye bir markanın 450W psusunu kullanmıştım. Bdo oynarken sistem 3 gün açık kalmıştı ve koltukta otururken kasadan sesler gelmeye başladı :D arkasından duman çıkmaya başladı, hemen her şeyi söküp patlama riskine karşı banyoya götürmüştüm. Bir zaman sonra içini açıp baktıgımda PSU erimişti, Allah'tan sisteme akmadan kurtarmışım. O an orada olmasam perte çıkmıştı her şey. O gün bugundür PSU'nun önemini anlıyorum ve gerekirse işlemciyi ekran kartını kısar kaliteli PSU alırım. Neyse uzun lafın kısası çok güvenmiyorum o PSU'ya :D :D.

Hocam 3 gün çok uzun bir süre bence. Çok kaliteli olmayan bir PSU bile dayanamaz diye düşünüyorum. Ayrıca arkadaş Rosewill'i sormuş Bros'u değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı