Rostpay virüs müdür?

Tıpkısının aynısı MP3 indirdur sitesinde de var.

Hayır. Gerek yok. Virüs değil browser indirmeye çalıştı reklam yani. Onu da Defender engelledi.

Ama bende sadece Yandex indirmeye çalışmadı ki bende o yüzden şüpheleniyorum böyle bir program daha indirdi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 24
Y2meta App ismindeki site direkt virüs indiriyor BitDefender aşırı uyarı verdi.

O da Opera. Google gibi bir tarayıcı bende de var.

Anladım hocam çünkü Yandex'in EXE logosu vardı fakat diğerinin logosu olmadığından çok şüphelendim

Y2meta App ismindeki site direkt virüs indiriyor BitDefender aşırı uyarı verdi.

O da Opera. Google gibi bir tarayıcı bende de var.

Hocam Y2meta sitesini kullanıyorum ben sürekli bende hiç EXE indirmedi şu ana kadar

Anladım hocam çünkü Yandex'in EXE logosu vardı fakat diğerinin logosu olmadığından çok şüphelendim
Bu tarz istenmeyen uygulamalarda logo olmasına güvenmeyin derim, tarama yaptığınızda temiz çıkarsa veya karantinaya alma vs. yapılmşsa zararı olmaz ancak.

Aynısı 1-2 gün önce ben de oldu PUA idi o virüs mü bilmiyorum artık slinmiyor. benim Defender'da hala gözüküyor hatta. Malwarebytes ile virüs denilen şeyi sildim.

Hocam Y2meta sitesini kullanıyorum ben sürekli bende hiç EXE indirmedi şu ana kadar

Aynısı orada ve indirdurlife sitesinde de var. Bu siteler riskli. Ama benim de yıllardır kullandığım yerde de varken uBlock Origin hepsini engelliyor. Link bıraktım bunu indirin tak çalıştır misali kurulum veya kurcalama gerektirmiyor. Reklamlar ve yönlendirmeler engelleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı