Rota Müzik Güvenilir mi?

Bana mı diyorsunuz? :D

Bu kadar fiyat farkı olmasını da anlayamadım.

Eki Görüntüle 1730043

Eki Görüntüle 1730044

Eki Görüntüle 1730044

Size demedim farklı bir kullanıcı her yere dore müzik linki ile ürün gönderiyor o kişiye yazdım. Reklam vs düşüncesi ile yanlış yönlendirme olmasın diye yazdım. Ben aldığımda martinez gitarda zuhalden daha ucuzdu ama hiç sıkıntı yaşamadım. Üzerinden zaman geçti ama fark vardı. Burada şöyle bir durum var dore müzik kaç taksit yapıyor rota kaç taksit tutarı bile etkiliyor ben alırken zuhal 6 taksit yapıyordu rotadan tek çekim aldım ekstra olarak ileteyim
[/QUOTE]

Rota Müzik'ten Valler XD480 davul aldım. Yakın zamanda hemen kargoya verildi ve sağlam şekilde elime ulaştı. Deneyimlerime dayanarak güvenilir olduğunu iletebilirim

Hocam tam aradığım insansın. Şu an kara kara düşünüyorum alsam mı diye. Deneyimlerini paylaşır mısın?

Rota Müzik'ten uygun fiyata enstruman çok aldım. hiç sıkıntı yaşamadım. Dore müziğe göre daha ulaşılabilir. ve rahat tavsiye ederim.
Merhaba. Yakında Epiphone Les Paul Vintage Edition modelini alacağım. Doremusic'ten almayı düşünüyorum fakat kırmızı rengi stokta yok. Hepsiburada'da Rota Müzik satıyor kırmızı rengini. Doremusic'ten farklı renk mi alayım yoksa Hepsiburada üzerinden Rota Müzik'ten mi alayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı