Çözüldü Rotate Phone editi nasıl yapılıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Elimde bir video var 2560x1440 çözünürlükte. Bunu yan çevirip şu GIF ile önden telefonu yan çevirmesini isteyeceğim. Ama bunu yapınca sağında programın montajının olmasını istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun için önerebileceğiniz program var mıdır? Ücretsiz olması daha iyi olur ama küçük bir meblağ ücret ödeyerek alınabilecek güzel program varsa da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben capcutu kullanıyorum genelde ilk başta normal videoyu koyun sonrasında kendi videonuzun boyutunu ayarlayıp yan çevirin ve koyun. Bilgisayarda da var telefonda da
Ben capcutu kullanıyorum genelde ilk başta normal videoyu koyun sonrasında kendi videonuzun boyutunu ayarlayıp yan çevirin ve koyun. Bilgisayarda da var telefonda da

Çözüm
@erdmee Özür dilerim, mesajla ilgili bildirim gelmemiş bana. CapCut'ta reklam koymuyor mu peki videonun içeriğine? Ben koyuyor diye hatırlıyorum.

Yok hayır videonun sonundaki CapCut yazısını diyorsanız onu ayarlardan kalıcı olarak kapatabilirsiniz.
Onun harici filigran yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı