Rotator cuff sakatlığına ne yapılabilir?

testocagan

Decapat
Daha fazla  
Selam, yaklaşık 5 ay önce rotator cuffumu ısınırken sakatladım ve acı eşiği yüksek olan biriyim. Antrenman bitti fark etmedim diğer itiş gününde sızlamasıyla fark ettim ve zedelenmiş. Doktorlar mr görüntülerine bakarak 6 ay da düzelir dediler. Kasım gibi fakat pek içime sinmedi, Mayıs'ın ortasında yaşadığım bu sakatlık ile haziran Temmuz boyunca spor yapamadım Ağustos'ta yeniden başladım(sadece bacak) ve akli dengemi kaybediyorum cidden can sıkıcı bir durum ne önerirsiniz?
Spora Eylül gibi başlamıştım 60 kilo 6 aylık bir süreçte 80'e çıktım (dirty) ve iyi bir kas kütlesi yanında yağda kazandım tam beslenme düzenimi oturtunca sakatlandım.

Selam, yaklaşık 5 ay önce rotator cuffumu ısınırken sakatladım ve acı eşiği yüksek olan biriyim. Antrenman bitti fark etmedim diğer itiş gününde sızlamasıyla fark ettim ve zedelenmiş. Doktorlar mr görüntülerine bakarak 6 ay da düzelir dediler. Kasım gibi fakat pek içime sinmedi, Mayıs'ın ortasında yaşadığım bu sakatlık ile haziran Temmuz boyunca spor yapamadım ağustos'ta yeniden başladım(sadece bacak) ve akli dengemi kaybediyorum cidden can sıkıcı bir durum ne önerirsiniz?
Spora eylül gibi başlamıştım 60 kilo 6 aylık bir süreçte 80'e çıktım (dirty) ve iyi bir kas kütlesi yanında yağda kazandım tam beslenme düzenimi oturtunca sakatlandım.

Çözebildin mi hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı