Rotring rapid oneririm, onlarin ucu kiriliyor cabukcak. 4 sene rapid kullanıp rapid pro gectim halen kullaniyorum memnunum.Rotring 500 daha ilgimi çekti daha kılas duruyor çünkü. Elimde 120 lira var. 100 lira daha verip 500 alayim mi ne dersiniz?
500 alabilirim maddi durumum yetiyor şükürki. Ve birşey sormak istiyorum, bu beni lise sona kadar idare edermi? 8.sınıfım.300 leş gibi bir kalem. 500 alamıyorsanız Rapid alın.
Düşürmezseniz evet. Düşürürseniz Tikky gibi yamuluyor ucu. Rapid daha uzun ömürlü olabilir.500 alabilirim maddi durumum yetiyor şükürki. Ve birşey sormak istiyorum, bu beni lise sona kadar idare edermi? 8.sınıfım.
Tabiki hocam.
Lisemi Rotring rapid ile gecirdim, her turlu duşme ezilmeye maruz kaldi sorun cikarmadi. Ama dedigim gibi rotring 500lerin ucu içeri görmediğinden, ilk duşmede yamulur bir daha kullanamazsin.500 alabilirim maddi durumum yetiyor şükürki. Ve birşey sormak istiyorum, bu beni lise sona kadar idare edermi? 8.sınıfım.
Tabiki hocam.
Hocam rapid ilgimi çekmedi pek. Ama kullanmadım hiç rotring bilemem.Rotring rapid oneririm, onlarin ucu kiriliyor cabukcak. 4 sene rapid kullanıp rapid pro gectim halen kullaniyorum memnunum.
Direk mi yamuluyor?Düşürmezseniz evet. Düşürürseniz Tikky gibi yamuluyor ucu. Rapid daha uzun ömürlü olabilir.
Rapid guzel aslinda, tam basmada kalem ucu çikiyor hafif basmada kurşun uç çikiyor.Hocam rapid ilgimi çekmedi pek. Ama kullanmadım hiç rotring bilemem.
Direk mi yamuluyor?
Nasıl yani?Rapid guzel aslinda, tam basmada kalem ucu çikiyor hafif basmada kurşun uç çikiyor.
Rapid pro ya baktım ama oda pahalı geldi. Rapidin tasarımıda ilgimi pek çekmedi. Bilemedim.Lisemi Rotring rapid ile gecirdim, her turlu duşme ezilmeye maruz kaldi sorun cikarmadi. Ama dedigim gibi rotring 500lerin ucu içeri görmediğinden, ilk duşmede yamulur bir daha kullanamazsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.