Rotring 500 versatil 0.5 alınır mı?

Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  

Ağır kalemleri seviyorum. 8. sınıfın sonuna kadar götürmesi gerek, almışken iyisini alayım diyorum. Max 140 TL bütçemiz var. Başka öneriler yaparsanız sevinirim.

Arkadaşımda vardı iyi kalem ama ben kaleme bu kadar para vermenizi önermiyorum bunun yetine Pensan MY IQ alın keyfinize bakın

Arkadaşımda vardı iyi kalem ama ben kaleme bu kadar para vermenizi önermiyorum bunun yetine Pensan MY IQ alın keyfinize bakın

Hocam o kadar ucuz kalem alacağıma, sağlam alayım uzun sene götürsün diyorum. Bir arkadaşımda vardı bahsettiğim cihaz. Bayağı memnundu.

Kaleme bu kadar para vermenize gerek yok bence, faber castelin herhangi bir kalemi işinizi görecektir. Ben yıllardır faber castelin mor bir kalemi kullanıyorum. Çalışıyor hala.

Ucu içine girmeyen bir model ve Rotring kalemlerin uçlarının çok hassas olması sorunu, en ufak bir düşmede kalemin çöp olma potansiyeli var. Eğer Rotring olsun ve uzun süre idare etsin diyorsan ucu içine giren modelleri tercih etmen daha mantıklı olacaktır. Piyasadaki en ucuz ucu içine giren rotring aşağıdaki. Ben sen olsam paramı 8. sınıfın sonuna kadar biriktirip ya Rapid Pro alırım ya da 800+ ki bende 800+ var acayip mükemmel bir kalem kendisi.

Kaleme bu kadar para vermenize gerek yok bence, faber castelin herhangi bir kalemi işinizi görecektir. Ben yıllardır faber castelin mor bir kalemi kullanıyorum. Çalışıyor hala.

Hocam Grip 2011 bile aldım. Bir zaman sonra sorun çıkarmaya başlıyor genelde hepsi. Bende hep öyle oldu.

Sanıldığının aksine ağır bir kalem sayılmaz. Aslında hafifte sayılabilir. Kalemin uç kısmı kalemin içerisine girmediği için zamanla darbelere bağlı olarak yamulmalar olunabiliyor.

Hocam 8. sınıfta kullanacağım bir kalem arıyorum. Ayrıca genelde yere kalem düşürmüyorum. Hayatımda 15 kere yaşamışımdır. Hatta son yıllarda hiç düşürmedim.

2 aydır her gün kullanıyorum. Bayağı iyi kalem, şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim. Ama şunu söyleyeyim kalem çok hassas özellikle ön kısmı. Arkadaşta da var bir iki kere düşürdü ve ucu çok hafif yamuldu ucu çıkarırken kırıyor. Dikkatli kullanabilirsen aşırı iyi kalem tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…