Rotring 500 versatil 0.5 alınır mı?

Eğer ağır kalem istiyorsan Rotring Rapid Pro alabilirsin. Ama oldukça ağırdır alışması baya zor benim için öyle olmuştu. Hafif ve dayanıklı olsun dersen Rotring Rapid modeli var uzun süre kullandım. Seni yarı yolda bırakmaz. Ayrıca uç kısmı içine girdiği içinde hasar görme olayı oluşmaz. Düşünürseniz linki aşağıya bırakıyorum.

Kalemi 1 sene kullandım alt kısım metal ana gövde plastik. Ele çok güzel oturuyor temiz kullanırsan metal kısımda renk atması gibi sorunla karşılaşmazsın. Kalemin tek eksi yanı uç kısmı içine girmiyor bu demek oluyor ki çok dikkatli olman lazım ucu kırılırsa kalem mevta olur.

Kalemi 1 sene kullandım alt kısım metal ana gövde plastik. Ele çok güzel oturuyor temiz kullanırsan metal kısımda renk atması gibi sorunla karşılaşmazsın. Kalemin tek eksi yanı uç kısmı içine girmiyor bu demek oluyor ki çok dikkatli olman lazım ucu kırılırsa kalem mevta olur.

Hocam peki üstte bir bölüm var. Üzerinde HB, B2, B gibi şeyler yazıyor galiba. Ne işe yarıyor o yer?

Hocam peki üstte bir bölüm var. Üzerinde HB, B2, B gibi şeyler yazıyor galiba. Ne işe yarıyor o yer?
Taktığınız ucun türünü unutmayın diye oradan ayarlıyorsunuz mekanizma gibi bir şey değil yani.
1651524995038.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı