Rotring 500 vs Grip 2010

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Şu an sepete Grip 2010'u ekledim, sizce Rotring'e bir şans vermeli miyim? Veya önerdiğiniz başka bir model var mı? Bir de Grip 2010 ile 2011 arasındaki fark nedir? Kalem için bütçe 250ye kadar çıkabilir. Amazon'dan olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sepete Grip 2010'u ekledim, sizce Rotring'e bir şans vermeli miyim? Veya önerdiğiniz başka bir model var mı? Bir de Grip 2010 ile 2011 arasındaki fark nedir? Kalem için bütçe 250ye kadar çıkabilir. Amazon'dan olması gerekiyor.
Kalemi çok düşürmüyorsan Rotring 500.

Grip 2010'u tavsiye ederim rahat bir kalem.

Bende 7 yıl kadar kullandıktan sonra kaybettiğim için çok üzülmüştüm. Ama sanırım şu an plastik olanlarda üretiliyor, yani plastik dediğim kaygan ve parlak olan. Benim kullandığım gümüş (yine plastik ama daha farklı) mat bir kalemdi. Acaba o 2010 mu oluyor 2011 mi?

Alın geçin, tek bunu almanız yeterlidir. Grip'ten rahat, Rotring 500'den daha iyi çizim için. Her şekilde ikisinden de iyidir. 🙂

Tasarımı pek hoşuma gitmedi, pentelin şu kalemi iyi midir? 0.3 olan bir arkadaşımda vardı.

Bende grip 2010 da var çok kalem de var ama en rahat ettiğim Rotrin Tikky tabi benim görüşüm. Çok kalem değiştirdim ama Rotring Tikky kadar rahat edemedim. Bence çok iyi kalem

Bende 7 yıl kadar kullandıktan sonra kaybettiğim için çok üzülmüştüm. Ama sanırım şu an plastik olanlarda üretiliyor, yani plastik dediğim kaygan ve parlak olan. Benim kullandığım gümüş (yine plastik ama daha farklı) mat bir kalemdi. Acaba o 2010 mu oluyor 2011 mi?

Tasarımı pek hoşuma gitmedi, pentelin şu kalemi iyi midir? 0.3 olan bir arkadaşımda vardı.
Graphgear 500 ve 500 aşağı yukarı aynı.

Elimde graphx vardı fakat elimde döndürürken ikide bir düşürdüğüm için sesi rahatsız ediyordu. Her ders çat diye ses geliyordu kullanmayı bıraktım o yüzden tekrar metal almak mantıklı mı bilmiyorum, şu an en sıcak baktığım grip 2010.

Kalemi çok düşürmüyorsan Rotring 500.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı